Είναι η Ασφάλιση Υγείας πιο αναγκαία από ποτέ;

Πόλυ μεγάλο θέμα των ημερών μας έχει γίνει το αν τα ασφαλιστήρια υγείας καλύπτουν την περίθαλψη για τον κορονοϊό. Είδαμε μάλιστα και κάποιες ασφαλιστικές να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι για λόγους marketing.

Το ζήτημα, όμως, δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά όλες οι υπόλοιπες ασθένειες και ατυχήματα. Από την στιγμή που το βάρος της περίθαλψης από κορονοϊό το έχει αναλάβει αποκλειστικά το κράτος, αυτό που θα έπρεπε να αναλογιστούμε όλοι μας είναι τι θα απογίνουμε αν μας συμβεί οτιδήποτε άλλο σε μια εποχή όπου το δημόσιο σύστημα υγείας είναι τρομερά επιβαρυμένο από την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Γιάννα Ανεστοπούλου, Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power, εξηγεί τη σημασία της Ασφάλισης Υγείας στις μέρες της πανδημίας

Τι θα συμβεί αν χρειαστούμε περίθαλψη για κάποιο ατύχημα ή ασθένεια; Θα μπορεί το κράτος να μας την παρέχει όταν ήδη γίνεται ένας αγώνας δρόμου για εξοικονόμηση πόρων έναντι στον κορονοϊό; Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 3ο κύμα της πανδημίας, και τα δημόσια νοσοκομεία δέχονται τρομερή πίεση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναλάβουν αλλά περιστατικά, πέρα από τον κορονοϊό.

Εδώ λοιπόν έρχεται και λύνει το πρόβλημα η πρόσβαση μας στις ιδιωτικές δομές υγείας και την λύση αυτή την δίνει για άλλη μια φορά η ιδιωτική ασφάλιση.

Μέσα σε ένα καθεστώς αγωνίας που ζούμε για την υγεία μας και την μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι σε μια πρωτοφανή πανδημία, η ιδιωτική ασφάλιση είναι ίσως πιο χρήσιμη από ποτέ και η πρόσβαση μας στις ιδιωτικές δομές υγείας αναγκαιότητα.

«Η επένδυση στην Ασφάλιση Υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ για την προστασία του εαυτού μας και των αγαπημένων μας προσώπων» δηλώνει η Γιάννα Ανεστοπούλου, Υπεύθυνη για τη Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner και CEO της Lokris Insurance Power.

Περισσότερες πληροφορίες
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/lokrisinsurancepower/