Δώρα Κουτσογιάννη “Όρκοι”

Η Δώρα Κουτσογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Αγαπούσε τη μουσική από μικρό παιδί, όμως σταθμό για να ξεκινήσει να ασχολείται πιο ενεργά, αποτέλεσε ο θάνατος του παππού της, ο οποίος ήταν και μουσικός. Ήθελε να τον κάνει υπερήφανο κι έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του.

Στα 18 της ξεκινά να εργάζεται σε διάφορους μουσικούς χώρους, δίνοντας έμφαση στο λαϊκό τραγούδι. Στην πορεία, κι αναζητώντας την μουσική της ταυτότητα, περνά ένα διάστημα τραγουδώντας σε ροκ σκηνές με διάφορες μπάντες. Μετέπειτα, έρχονται διάφορες αναποδιές στη ζωή της που την αναγκάζουν να κάνει πίσω τα όνειρά της.

Αναζητά εργασία σε οτιδήποτε άλλο πέραν της μουσικής. Όμως, επειδή η αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι είναι δυνατότερη, αποφασίζει να παλέψει για όσα θέλει να κατακτήσει. Με μια δύσκολη καθημερινότητα κι ένα πρόγραμμα φορτωμένο ευθυνών κι υποχρεώσεων προσπαθεί να συνδυάσει την εργασία για τη διαβίωση και την εργασία στον μουσικό χώρο, το τραγούδι και γενικά την μουσική που τις δίνει ζωή!

Είναι αποφασισμένη και δεν τα παράτα…

Μάλιστα, φέτος τον φθινόπωρο έρχεται να συστηθεί στο ευρύτερο κοινό με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Dusty Records.

Το Music Video κυκλοφόρησε στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά κανάλια & καταστήματα της Dusty Records την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, θέματα συνεντεύξεων, ID & Bookings είμαστε στην διάθεση σας.

Βρείτε το εδώ:,https://lnk.to/Orkoi

Ακούστε το στο Spotify: