Δύο πολυτελή και εναρμονισμένα με το περιβάλλον καταλύματα στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης από το Sissy Feida Interiors

Το γραφείο Sissy Feida Interiors ανέλαβε και ολοκλήρωσε την διακοσμητική μελέτη δύο ακόμα πανέμορφων και πολυτελών καταλυμάτων στο καταπράσινο τοπίο της Καρδαμύλης στη Μεσσηνιακή Μάνη.
Βασικός στόχος της μελέτης ήταν να δημιουργηθεί μια αισθητική, πλήρως εναρμονισμένη με τα αρχιτεκτονικά και περιβαλλοντικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο, κρατώντας την υψηλή αισθητική και κομψότητα που χαρακτηρίζει το γραφείο.

Η επιλογή γήινων αποχρώσεων, τα ρουστίκ μοτίβα στα δάπεδα αλλά και σε διακοσμητικές λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα στα custom – made έπιπλα, δημιουργούν τέλεια ισορροπία παραδοσιακού και μοντέρνου ύφους.

Τα jacuzzi και η προσεγμένη επίπλωση στους εξωτερικούς χώρους με την υπέροχη θέα, συμπληρώνουν την κομψή αισθητική και προσφέρουν άνεση και χαλαρή ατμόσφαιρα στον επισκέπτη ενώ εναρμονίζονται και συμπληρώνουν το καταπράσινο και φυσικό τοπίο της Μεσσηνιακής Μάνης.