Δωρεάν σεμινάριο για την ενδυνάμωση μουσικών και καλλιτεχνών

Ο Νίκος “Nivo” Βουρλιώτης δείχνει την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του για τους νέους καλλιτέχνες και, μαζί με τον Χρήστο Λάγνη Πανοηλία, παραδίδει ένα webinar που υπόσχεται να “ξεκολλήσει” τους δημιουργούς από την μουσική απραξία.

Εγγραφή δωρεάν – Περιορισμένες θέσεις – Απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας. https://forms.gle/221bf4MkrCeXd5Sz6

Φαίνεται πως η καλλιτεχνική κοινότητα είναι ανήσυχή και θέλει να επιμορφώνεται συνέχεια στην προσπάθεια της να δημιουργήσει τη νέα μουσική επιτυχία. Αυτό αποδεικνύει η τεράστια συμμετοχή στο πρώτο webinar “Καριέρα στη Μουσική Βιομηχανία – Ποιο είναι το επόμενο μου βήμα” με τον «artist & event manager» Χρήστο Λάγνη Πανοηλία και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγίας Βαρβάρας Νίκο Βουρλιώτη.

Οι δύο τους, ως επαγγελματίες του χώρου έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έθεσαν πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα στο Q&A Session που ακολούθησε. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους δημιουργούς και καλλιτέχνες πιστεύουν πως μπορούν να προχωρήσουν και αναζητούν το επόμενο τους βήμα.

Τα θέματα που θα καλύπτονται είναι: Καλλιτεχνικό στρατηγικό πλάνο, μουσική βιομηχανία, νέα πραγματικότητα, branding για δημιουργούς, social media για καλλιτέχνες kai δημιουργία εσόδων από τη μουσική. Η μεθοδολογία που ακολουθείται εμπεριέχει παραδείγματα και αληθινά case studies από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Οι ομιλητές παντρεύουν την ακαδημαϊκή γνώση με την εγχώρια πραγματικότητα. Με όπλο την εμπειρία, το χιούμορ και την αμεσότητα, εισηγητής και καλεσμένος χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους από την πορεία τους στην αγορά για να μεταδώσουν τις σημαντικές πληροφορίες για μία επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η επανάληψη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom Meetings την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 17:00. Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται εγγραφή για να γίνει κράτηση θέσης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα παρακολούθησης του σεμιναρίου: https://forms.gle/221bf4MkrCeXd5Sz6

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι κάτοχοι των θέσεων θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους και για τον σύνδεσμο παρακολούθησης.

Βρείτε και ακολουθήστε την Action Εστί:

Site| Instagram| Facebook