Διογένης: Η ξεσηκωτική διασκευή του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο» με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά

Από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε μεταφέρει σε «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», για πολύ κέφι, χορό, και διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτι που έχουμε να ζήσουμε έναν χρόνο περίπου, λόγω του Covid 19!

Σε μουσική και στίχους του Βασίλη Καρρά, το «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», που ο Διογένης, είχε ερμηνεύσει το 2019, απογειώνεται ρυθμικά, με την ενορχήστρωση του Αποστόλη Μαλλιά, σε μία ξεσηκωτική διασκευή, που μόλις κυκλοφόρησε από τη «G Μusic», και  που ανεβάζει, το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Μέσα από το βιντεοκλίπ, που φέρει την υπογραφή του Τάκη Δαμάσχη, ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, αναβιώνει ένα μοναδικό live, σε νυχτερινό στέκι του Πειραιά, όπως τότε, που τα μαγαζιά, ήταν ανοιχτά.

Ο Διογένης, έρχεται αντιμέτωπος με τις νέες συνθήκες, διεκδικεί την συμπρωταγωνίστρια του και γνωστό μοντέλο, Νατάσα Λυμπερίδου, και το φινάλε, του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», είναι άκρως ανατρεπτικό….έχοντας ως αποτέλεσμα, τη «σύλληψή» του! Δείτε περισσότερα, στο βιντεοκλίπ του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», που κυκλοφορεί από τη «G Music».

«Ευχαριστώ πολύ τη νέα μου δισκογραφική οικογένεια τη G Music, για ακόμη μια φορά τον Βασίλη Καρρά μου που μου εμπιστεύτηκε αυτό το τραγούδι, κι επίσης και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εύχομαι το τραγούδι αυτό να το αγαπήσετε διπλά και να γίνει το σύμβολο, για το φετινό μας καλοκαίρι!», ήταν το μήνυμα του Διογένη στα social media, με αφορμή την κυκλοφορία, του νέου του τραγουδιού.

Διογένης – Ένα Μαγαζί Γεμάτο | Official Music Video – YouTube