ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αντί για Θεολόγος, έγινε ηθοποιός

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι πολύπλοκη προσωπικότητα. Εγώ δεν τον ήξερα καθόλου. Τελευταία όλο και περισσότερο διάβαζα γι’ αυτόν, επειδή παίζει στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες μέλισσες» – που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, αλλά επειδή ακούω πολλά, μόλις τελειώσει θα την δω στην web TV ολοκληρωμένη και χωρίς διαφημίσεις.

Ψάχνοντας να μάθω περισσότερα, έπεσα πάνω σε ένα κείμενο που έχει γράψει – σαν επιστολή- με μια προσωπική του ιστορία και με εντυπωσίασε. Με εντυπωσίασε επειδή όταν την έγραψε ήταν πολύ νέος και η επιστολή ήταν υπέροχη, καλογραμμένη, με σκέψεις, εικόνες και συναίσθημα. “Μωρέ μπράβο”, είπα μέσα μου…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, παίζει τον δάσκαλο στις «Άγριες Μέλισσες», και επειδή είναι και ωραίο παιδί, ενδιαφέρθηκε αμέσως τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και οι “τσαπερδόνες” του Life style.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε με τις 4 αδελφές του στο Αγρίδι, του νομού Αχαΐας, ένα ορεινό χωριουδάκι κοντά στα Καλάβρυτα. Από μικρός, απ΄ την μια βοηθούσε τον πατέρα του που ήταν ελαιοχρωματιστής, κι΄ απ΄ την άλλη φρόντιζε και τα γίδια της οικογένειας. Δεν τον φοβίζει η δουλειά και όπως λέει και ο ίδιος, στην μέχρι τώρα ζωή του έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, τραγουδιστής, πλασιέ βιβλίων, σε καφετέριες, σε bars, σε στατιστική υπηρεσία, σε οικοδομή, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ… Έτσι έμαθε από πολύ μικρός να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

Στην εφηβεία του είχε σκεφτεί πολύ έντονα να σπουδάσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το τμήμα της Θεολογίας. Μεγαλώνοντας άλλαξε γνώμη και έτσι βρέθηκε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα 23 του αποφάσισε να στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Είναι 34 χρόνων, έχει ύψος 1,88 μ. και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ως έφηβος είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό -τριπλούν & βάδην – και μάλιστα στα 17 του, το 2002, κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην. Είναι μελαγχολικός και ανήσυχος. Επί δύο χρόνια έτρεχε στους γιατρούς για να κάνει…

Η συνέχεια εδώ https://bit.ly/2rUdsgK