Δημήτρης Μπουρλίβας: “Τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ και τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά”

“…Τα σκευάσματα SPERMOTREND και PREGNOTREND έχουν βοηθήσει πάρα πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους και έτσι να βιώσουν την απίστευτη εμπειρία της πατρότητας και της μητρότητας” www.armatura.gr

www.armatura.gr

Κύριε Mπουρλίβα πόσα χρόνια
δραστηριοποιείται η εταιρεία ArmAturA; Η εταιρία ArmAturA δραστηριοποιείται από το 2015 όπου και την ιδρύσαμε μαζί με το συνέταιρό μου κ. Δημοσθένη Βαδέκα.
Τον ενθουσιασμό μας για το ξεκίνημά μας και την πίστη μας ότι τα προϊόντα θα κατακτήσουν την Ελληνική αγορά δεν μπόρεσαν να τα σταματήσουν ούτε τα capital controls τα οποία ήρθαν αμέσως μετά την ίδρυση της εταιρίας. Προσηλωμένοι στους στόχους μας και στο όραμα που έχουμε, καταφέρνουμε να την αναπτύσσουμε κάθε χρόνο και περισσότερο. Σε αυτήν τη συνεχόμενη άνοδο καθοριστικό ρόλο έπαιξε τόσο η μεγάλη εμπειρία και των δυο μας στον φαρμακευτικό κλάδο όσο και η προσήλωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκομένων στην αλυσίδα διακίνησης των προϊόντων προς τον τελικό χρήστη.

Τί είναι η ArmAturA και τί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό έχουν τα προϊόντα της; Η ArmAturA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Ισπανικής εταιρίας CATALYSIS S.L. για όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία CATALYSIS S.L. αποτελείται από ερευνητικά εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1989, από εργοστάσια παραγωγής των προϊόντων και από ένα τεράστιο δίκτυο διανομής το οποίο μέσω αντιπροσώπων διακινεί τα προϊόντα της σε πάνω από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας, το οποίο είναι και το στρατηγικό μας πλεονέκτημα, είναι η καινοτόμος τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ισπανική εταιρία στην παραγωγή των συμπληρωμάτων διατροφής της καθώς και των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων της.

Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται “Molecular Activation” ή “Μοριακή Ενεργοποίηση” και καταφέρνει να δώσει στα σκευάσματά μας 5 πολύ σημαντικά και μοναδικά οφέλη τα οποία μας διαφοροποιούν από όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά παγκοσμίως. Αυτά είναι:

1) Γρηγορότερη δράση

2) Αυξημένη βιολογική δραστηριότητα των φυσικών συστατικών

3) Μικρότερες περιεκτικότητες των απαιτούμενων δραστικών συστατικών για το μέγιστο αποτέλεσμα

4) Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες

5) Συνεργιστική δράση μεταξύ των αντιοξειδωτικών

Όλα τα παραπάνω μας κατατάσσουν σε μία νέα κατηγορία προϊόντων η οποία αποτελεί ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ των συμπληρωμάτων διατροφής και των καλλυντικών.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το μεγάλο ερευνητικό πρωτόκολλο της CATALYSIS S.L. για τα προϊόντα της ξεπερνάει μακράν οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής κυκλοφορεί παγκοσμίως.
Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω το σκεύασμα VIUSID το οποίο λόγω των “Μοριακά Ενεργοποιημένων” αντιοξειδωτικών και αντιικών που περιέχει έχει αποδείξει ατράνταχτα την αποτελεσματικότητά του έναντι των ιικών λοιμώξεων ( κονδυλώματα, έρπητας, μυρμηκίες, μολυσματική τέρμινθος, ηπατίτιδες κτλ κτλ) καθώς και της ισχυρής αντιοξείδωσης που παρέχει στον οργανισμό και βοηθάει έτσι το ανοσοποιητικό μας σύστημα να ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις. Τα παραπάνω λεγόμενα στηρίζονται και στο πιστοποιητικό από το Αμερικανικό ερευνητικό εργαστήριο BRUNSWICK LABORATORIES το οποίο χαρακτήρισε το VIUSID ως το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό στην αγορά παγκοσμίως.
Το συγκεκριμένο σκεύασμα κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά τόσο λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητάς του όσο και του γεγονότος ότι πλέον οι καταναλωτές ψάχνουν και ενημερώνονται για το καλύτερο προϊόν για την υγεία τους.

Και με την υγεία μας ΔΕΝ παίζουμε!

Η ArmAturA και τα προϊόντα της σε ποιους καταναλωτές και σε ποιο target group αγοράς απευθύνονται; Τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα διότι όπως αναφέραμε έχουν αυξημένη βιολογική δραστηριότητα, ταχύτερη δράση, μικρότερες συγκεντρώσεις των απαιτούμενων δραστικών συστατικών με πολλαπλάσια όμως αποτελεσματικότητα καθώς επίσης και συνεργιστικές δράσεις των αντιοξειδωτικών. Όλα τα ανωτέρω είναι και ο λόγος που τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ και απευθύνονται σε ειδικές καταστάσεις όπου τα απλά συμπληρώματα διατροφής δεν επαρκούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κλινικές μελέτες που διεξάγονται με τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA είναι δημοσιευμένα σε μεγάλα ιατρικά περιοδικά με πολύ σημαντικό impact factor! Αναφερόμαστε σε εκείνες τις καταστάσεις που υπάρχει έντονο οξειδωτικό στρες και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη θεραπευτική πορεία. Εκεί τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA προσφέρουν τη μέγιστη αντιοξείδωση και τη βέλτιστη συμπληρωματική αγωγή στην αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης. Ενδεικτικά τα συμπληρώματα διατροφής μας απευθύνονται σε νοσογόνες καταστάσεις όπως :

• ιικές βλάβες όπως τα κονδυλώματα , o έρπητας και οι μυρμηκίες (σειρά GLIZIGEN )

• ανοσοανεπάρκεια (σειρά VIUSID)

• ψωρίαση (σειρά BLUE CAP)

• ενίσχυση της ανδρικής και γυναικείας γονιμότητας (SPERMOTREND & PREGNOTREND αντίστοιχα)

• νεφρολιθίαση (RENALOF)

• καρκίνος (σειρά ONCOXIN)

• μεταβολικό σύνδρομο όπως είναι ο διαβήτης (DIAMEL)

• γυροειδής αλωπεκία και τριχόπτωση (ALOPEL)

• παχυσαρκία (ΟΒΕΧ)

• μυϊκοί πόνοι κατά την εγκυμοσύνη (FOLREX)

• αλτσχάϊμερ (ALZER)

• κατάθλιψη (DEPREXIL)

• αναπνευστικές λοιμώξεις (ASBRIP)

• οστεοπόρωση (KALSIS)

Αλλά και τα δερματολογικά lifestyle προϊόντα μας που απευθύνονται σε:

• ραβδώσεις, χηλοειδή και ουλές (CICATRIX)

• μέλασμα και πανάδες (MELANIL)

• ακμή (GRANEX)

• ρυτίδες (RETORNA)

• κυτταρίτιδα (MODELATOR)

Ο Έλληνας καταναλωτής εμπιστεύεται τα συμπληρώματα διατροφής; Έρευνες έχουν αποδείξει ότι πλέον ο Έλληνας καταναλωτής έχει γίνει πολύ περισσότερο σκεπτόμενος στις αγορές του και ψάχνει να βρει αξιόπιστα προϊόντα τα οποία να του δίνουν την προστιθέμενη αξία που θέλει να λάβει από ένα σκεύασμα. Το λεγόμενο value for money δηλαδή να είναι υπέρ του!
Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα μας τα οποία τους προσφέρουν λύση σε διάφορες καταστάσεις και περιπτώσεις.
Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα σκευάσματα SPERMOTREND και PREGNOTREND τα οποία έχουν βοηθήσει πάρα πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους και έτσι να βιώσουν την απίστευτη εμπειρία της πατρότητας και της μητρότητας.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!

Δημήτρης Μπουρλίβας

Από που μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί τα προϊόντα σας; Τα προϊόντα μας μπορεί κάποιος να τα βρει με όλους τους δυνατούς τρόπους:

1) Μέσω φαρμακείων
2) Μέσω της ιστοσελίδας μας www.armatura.gr
3) Μέσω τηλεφώνου στο 2313252202 Προσπαθούμε να εντάξουμε τα προϊόντα μας σε όλη την αλυσίδα διακίνησης έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει άμεση πρόσβαση στην απόκτηση αυτού του προϊόντος που θα χρειαστεί άμεσα χωρίς να ταλαιπωρηθεί.