Δημήτρης Κάσσαρης “Τόπος Μυστικός”

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Κάσσαρη με τον Κώστα Θωμαϊδη “Τόπος μυστικός”

Μουσική: Δημήτρης Κάσσαρης

Στιχοι: Βαγγέλης Βελώνιας

Ερμήνεια: Κώστας Θωμαϊδης

Το τραγουδι “Τοπος Μυστικος” του τραγουδοποιου, τραγουδιστή και συγγραφεα παιδικών βιβλιών Δήμήτρή Κασσαρή που κυκλοφορήσε απο τις εκδοσεις Μετρονομος ειναι προπομπος του νεου του αλμπουμ με τον γενικο τιτλο ΜΑΖΙ.

Ο Κώστας Θωμαϊδης με το γνώστο του εκφραστικο τροπο το απογειώνει ενώ ο στιχουργος Βαγγελής Βελώνιας εγραψε τους στιχους επανώ στήν μουσική του τραγουδοποιου.

Έπαιξαν ο μαεστρος Θύμιος Παπαδόπουλος που το επενδυσε με σοπρανο σαξοφώνο, ο Νίκος Βελώνιας πιανο, ο Νίκος Ξύδης κιθαρα, ο οποιος εκανε και ήχογραφήσή, μιξή, mastering, στο paragastudio.

Όπώς λεει ο Δήμήτρής ΚασσαρήςΜε τον Κώστα Θωμαϊδη, αγαπητό φίλο, αδελφό και συνεργάτη του Θάνου Μικρούτσικου, γνωριζόμαστε από την εποχή όπου συμμετείχαμε από κοινού σε συναυλίες μεγάλων συνθετών σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Από την πρώτη στιγμή που άκουσε ο Κώστας το “Τοπίο μυστικό” το λάτρεψε και πιστεύω ότι το απογείωσε με τον γνωστό του εκφραστικό τρόπο. Τον ευχαριστώ και δημοσίως όπως και τον Βαγγέλη για τους στίχους καθώς και όλους τους μουσικούς που έπαιξαν. Ευχαριστώ τον τραγουδοποιό και ηχολήπτη Νίκο Ξύδη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και για την συμβολή του στην όλη παραγωγή. Τέλος ευχαριστώ πολύ τον εκδότη Θανάση Συλιβό και όλους τους συνεργάτες, για την επιμέλεια στην έκδοση και προώθηση του άλμπουμ.

https://www.facebook.com/dimkassaris

https://www.youtube.com/e/ΔήμήτρήςΚασσαρής