Δεν υπάρχουν σύνορα στον πόνο!

Σήμερα, 5 Μαΐου είναι η ημέρα της προσφοράς. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή όπως η αγάπη, η συμπόνια, τα χαμόγελα και η διάδοση της χαράς δεν κοστίζουν τίποτα! Σε κανέναν δεν ζητείται να δώσει κάτι που δεν έχει!

Αλλά πάντα μπορούμε να δείξουμε ενσυναίσθηση, καλοσύνη, να δώσουμε ένα χαμόγελο, να πούμε μια καλή κουβέντα, να υποστηρίξουμε έναν φίλο ή γείτονα σε μια στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο.

HRH Crown Princess Katherine

Η προσφορά δεν απαιτεί πάντα χρήματα !!! Είναι να το δίνει κάποιος από τον εαυτό του! Και αυτό δεν κοστίζει τίποτα! Εάν κάποιος δεν ξέρει πώς να δίνει από τον εαυτό του, τότε αυτό το άτομο δεν θα δώσει ούτε χρήματα όταν θα έχει!

Οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι είναι αυτοί που ξέρουν και μοιράζονται την ‘‘Χαρά της Προσφοράς’’.

Προσεύχομαι ότι καθώς αυτή η επιδημία επιβραδύνεται, η χώρα μας θα αποδείξει ότι όλοι θα έχουν μάθει την «Χαρά της Προσφοράς».

Θα είμαστε μια κοινωνία στην οποία φροντίζει ο ένας τον άλλον. Το οφείλουμε στον Θεό που μας έδωσε ζωή και την ευκαιρία να μοιραστούμε τη ζωή μας με άλλους!

Πρέπει να βγούμε από αυτήν την πανδημία ως καλύτεροι άνθρωποι! Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον εργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.