Δεκέμβριος εορτών και τεχνών στα όρια των μέτρων

Η είσοδος του Δεκέμβρη, ενώ η πανδημία και η κρίση συνεχίζονται αναπόσπαστα δεμένες και απειλητικές, εκ των πραγμάτων περιορίζει τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ιδιαίτερα τα εικαστικά γεγονότα.

Πάντως παρόλα τα δισεπίλυτα θέματα και προβλήματα που έχουν ανακύψει από τις καραντίνες, εκδόθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντοματο ετήσιο εικαστικό ημερολόγιο μου, με πρόσφατα ζωγραφικά έργα και performance, με τίτλο: ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ.

Παράλληλα από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, του νέου χρόνου, θα είναι επισκέψιμο τόσο το Art Studio EST- la Chambre στην Αθήνα, Πρατίνου 87, πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη, στα ART WEEKENDS, καθώς και ο “Kήπος του Χαρίλαου” της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, Μαντζαβίνου 8, έναντι Mega, με έκθεση γλυπτικών κατασκευών, συνθέσεων με αλίκτυπα ξύλα καθώς και έργα στο χώρο από την μόνιμη συλλογή.

Για οποιαδήποτε επίσκεψη, εφόσον βέβαια απαλυνθούν τα μέτρα προστασίας, είναι απαραίτητη η προσυνεννόηση και η τήρηση όλων των μέτρων άμεσης επικοινωνίας. 
Εκ βαθέων ευχές για Υγεία και καλύτερες συνθήκες και μέρες της ζωής μας, για τις οποίες απαιτείται καθημερινός αγώνας, προσωπικός και κοινωνικός!

Καλές Γιορτές…!

Κώστας Ευαγγελάτος και συνεργάτες.

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Πληροφορίες:

26710 28501, 210 7294259, 6944621286.
www.gisi.gr/evangelatos