Δασκουλίδης – Κυανός – Μπάιλα: Οδηγούν το «Βodega» στην κούρσα της διασκέδασης

Πανέτοιμοι, να μπούνε στην «κούρσα» της διασκέδασης, από την Παρασκευή 6 Μαΐου, και να βγούνε νικητές, είναι ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Κυριάκος Κυανός και η Εύα Μπάιλα.

Το «Bodega», ανανεώνεται για τα καλά, και με ένα νέο επιτελείο ερμηνευτών να το πλαισιώσουν, αλλά και το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα, επανέρχεται δριμύτερο στα απόλυτα party!

«Οδηγοί» του ανανεωμένου hot spot του Περιστερίου, είναι για μία ακόμη σεζόν, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ενώ στην παρέα του, προστίθενται, δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Κυριάκος Κυανός και η Εύα Μπάιλα, που θα εκτοξεύσουν, το γλέντι στα ύψη, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Οι τρεις καλλιτέχνες, με την χημεία τους να ταιριάζει από την πρώτη στιγμή, πριν από λίγες μέρες, φωτογραφήθηκαν για την αφίσα τους, δια χειρός του Θωμά Μπαχτσόγλου, και από τα παρασκήνια κιόλας, έδειξαν, ότι έχουν τέτοια διάθεση, που αυτό που θα ζούμε, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο Bodega, θα είναι για μία ακόμη πρωτόγνωρο, και θα πρωτοστατήσει, στον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης.

Τρεις μοναδικές λαϊκές φωνές, έχοντας στο πλευρό τους, νέους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές, από τις αρχές Μαΐου, θα «οδηγούν», τη διασκέδασή μας!