Δέσποινα Μοίρου: Από γυρίσματα στη Μύκονο απευθείας στην Αξονική Αθηνών

Η Δέσποινα Μοίρου, μετά τη αμερικανική νέα σειρά του Netflix, όπου είχε γυρίσματα στη Μύκονο, επισκέφτηκε την Αξονική Αθηνών για το καθιερωμένο health check up.

Όπως έχει ήδη πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, «Η Υγεία είναι ο μεγαλύτερος πλούτος και πρέπει να τον σεβαστούμε, δια μέσω της πρόληψης κάνοντας τα τσεκ απ μας, γιατί ένα γραμμάριο πρόληψης ισοδυναμεί με 1 τόνο θεραπείας»!

Η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός, χρόνια τώρα εμπιστεύεται τον σπουδαίο καθιερωμένο ιατρό κύριο Χρήστο Παπαθανασόπουλο και την Αξονική Αθηνών, μιας και ο διακεκριμένος ιατρός, λειτουργεί βασιζόμενος στις αρχές του όρκου του Ιπποκράτη, δηλαδή αντιμετωπίζει τους ασθενείς, με συνέπεια ήθος και ανθρωπιά πέραν της άριστης επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας του. «Τον ευχαριστώ, για όλα αυτά τα χρόνια που με έχεις αναλάβει και ειδικά τώρα που εξετάζει και τον άντρα μου Σκοτ Πέιτζ. Μαζί σε ευχαριστούμε. Να είσαι ευλογημένος!», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά για τον κύριο Χρήστο Παπαθανασόπουλο. Έτσι επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την “Αξονική Αθηνών”, γιατί με τα σύγχρονα υψηλής ανάλυσης ιατρικά μηχανήματα της παρέχονται οι καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες, με τα πιο σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα. Προτιμώντας να κάνει τις εξετάσεις της εκεί, και όχι στο Hollywood.

Η Δέσποινα Μοίρου χαρούμενη, αφού έλαβε την ίδια μέρα τα ιατρικά αποτελέσματά της, ούσα πλήρως υγιής, ευχαρίστησε τον ιατρό της και ανανέωσε το ραντεβού της για τη επόμενη χρονιά!