Γνωριμία με το windsurf συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης

O Ναυτικός όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης προσφέρει έκπτωση γνωριμίας με το άθλημα του windsurf. Ελάτε στο πρώτο μάθημα και ζήστε μια συναρπαστική ώρα στην θάλασσα μαθαίνοντας windsurf!

Συνδυάστε τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία στις ακαδημίες windsurfschool.gr στον όμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης.

Το windsurfschool λειτουργεί σε συντονισμό με τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης και τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις όλο το χρόνο, σε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον στην παραλία της Βουλιαγμένης. Μια τοποθεσία γνωστή ως Athens Riviera μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Αθήνας. Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχει χώρος στάθμευσης, εστιατόριο και μπαρ.

Η σχολή windsurf είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με υψηλά καταρτισμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να σας μυήσουν στα μυστικά των θαλάσσιων σπορ. Όλοι οι κανόνες ασφαλείας και ο εξοπλισμός είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπαγορεύονται από το λιμεναρχείο και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Για πληροφορίες αλλά και για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης σκανάρετε το QR Code ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.windsurfschool.gr

Υπεύθυνος Σχολής: Γκανιάτσας Δήμητρης, Προπονητής Ιστιοσανίδας.

O Ναυτικός όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης προσφέρει έκπτωση γνωριμίας με το άθλημα του windsurf. Ελάτε στο πρώτο μάθημα και ζήστε μια συναρπαστική ώρα στην θάλασσα μαθαίνοντας windsurf! Για πληροφορίες αλλά και για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.windsurfschool.gr