Γιώργος Λιβάνης – «Που Και Που»: Δείτε backstage από το νέο του video clip!

DOWNLOAD SONG https://panikrecords.us6.list-manage.com/track/click?u=57b18e6c41c10def2276292db&id=8f9f44f5e5&e=beaf81ce65

Ο Γιώργος Λιβάνης, ένα από τα πιο ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, μας συστήνει ξανά το «Που Και Που», 14 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία και κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με το video clip που το συνοδεύει!

Το τραγούδι, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Γιώργου Λιβάνη, το οποίο εντάσσει συχνά στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του και μας το παρουσιάζει με «φρέσκο» ήχοσύγχρονη ενορχηστρωτική άποψη και την εξαιρετική χροιά του.

Για την οπτικοποίηση, ο Γιώργος Λιβάνης ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Τα γυρίσματα έγιναν σε γνωστό στέκι στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας, την πιο ρομαντική ώρα της ημέρας, το ηλιοβασίλεμα.

Στο ειδυλλιακό σκηνικό, ένα ζευγάρι χορευτών μας μεταφέρει τα συναισθήματα του «Που Και Που», σε ένα ρομαντικό music video, που μαγνητίζει τα βλέμματα και μπήκε αμέσως στις μουσικές τάσεις του YouTube και ξεπέρασε τα 100.000 views.

Παράλληλα, το «Που Και Που», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και ο Γιώργος Λιβάνης μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από το δικό του μουσικό πρίσμα.

Κάθε Σάββατο απολαμβάνουμε τον Γιώργο Λιβάνη στο «Just The 2 Of Us»,  στην τηλεόραση του  Open, όπου, μαζί με την Χριστίνα Βραχάλη, δίνουν την δική τους νότα στο μουσικό παιχνίδι.

Βρείτε το «Που Και Που» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/poukaipou

Δείτε το music video:

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/N4VbSXBgVi1NXIDHgmi4HH0bYGNWi_o3chG5xQ70watniIFAbA7OIEF_2tMCdFHOG3ZqXzHSS1e8_VLs3D1YCZcXsEWjUrlUcBu5zfA0eDOmvDuw_-aKnX5VsLjA2o3lOJo2erhQj7tFA6sujEfvEcjsOxtVqA=s0-d-e1-ft#https://mcusercontent.com/57b18e6c41c10def2276292db/images/540a7f35-b576-4e75-8dd8-06e0f7c65158.jpg

CREDITS
Μουσική: Μάριος Ψιμόπουλος
Στιχοι: Ελένη Γιαννατσούλια
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Μπάμπης Μαραγκός
Ούτι/ Λαούτο/ Τζουράς: Σίμος Κύναλης
Κρουστά: Αρσένης Νάσης
Τύμπανα: Κώστας  Καρασσαβίδης
Πλήκτρα: Μπάμπης Μαραγκός – Μάριος Ψιμόπουλος
Κιθάρες: Γιάννης Περδικάρης
Μπάσο: Χρήστος Ράντης
Φωνητικά:Κατερίνα Λιόλιου – Χρήστος Σαντικάι
Mixing – Mastering: Μπάμπης Μαραγκός Ok recording studio
Ηχογράφηση φωνής: Μάριος Ψιμόπουλος @ Panik room
Ευχαριστούμε το Nalu για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

2020 PANIK PLATINUM

ARTIST OFFICIAL SOCIAL MEDIA
Instagram: https://www.instagram.com/giorgos_livanis
Facebook: https://www.facebook.com/giorgoslivanispage

ENTER THE PANIK WORLD
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_Website

follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friendunsubscribe from this list | update subscription preferences