Γιώργος Θεοφάνους & Κατερίνα Κούκα «Αν Δεν Είσαι Εσύ»

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά την Κατερίνα Κούκα σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη και μας παρουσιάζουν το «Αν Δεν Είσαι Εσύ», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Το τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν, ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζεϊμπέκικο, που συνδυάζει την εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, τους εξομολογητικούς στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ο σεναριογράφος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και την ξεχωριστή κι αγαπημένη φωνή της Κατερίνας Κούκα.

Το τραγούδι, που συνόδευσε τον χωρισμό του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς, της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης), θα μεταφερθεί σύντομα και στις οθόνες μας, μέσα από video στο YouTube

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του «Μαύρο Ρόδο», με όλα τα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους από την επιτυχημένη σειρά και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Παράλληλα, θα περιλαμβάνεται και στο EP που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, το οποίο θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς μήνες.

Βρείτε το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: 
Spotify: https://spoti.fi/3OVTTwH
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43qM7zv
Deezer: https://bit.ly/3WWiXWE

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok

ARTISTS’S SOCIAL MEDIA
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
Instagram: https://www.instagram.com/theofanousg
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ
Facebook: https://www.facebook.com/koukakaterinaofficial