Γιώργος Ασημακόπουλος: Έγινε εθελοντής δότης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών OΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» με σκοπό να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και συναντήθηκε με τον κ. Μανώλη Παπασάββα, Διοικητή του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» με σκοπό να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ο επιχειρηματίας και φίλος του Συλλόγου, συναντήθηκε με τον κο Μανώλη Παπασάββα, Διοικητή του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ». Το κλίμα της συνάντησης ήταν ευχάριστο, με πολλά συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας να κατακλύζουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αφού ο ίδιος έχει δείξει έμπρακτα την προσφορά του στα παιδιά. Ο κος Μανώλης Παπασάββας τον ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρει στους μικρούς ασθενείς.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μερικούς μήνες πριν, δώρισε χρήματα σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου. Ένα σημαντικό μέρος της δωρεάς αυτής, προορίστηκε για το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ». 

Με αυτή τη μεγαλειώδη έκφραση αλληλεγγύης προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα όπως ο καρκίνος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανήκει πια στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και ενισχύει το έργο και τη δράση του.