Βαλεντίνη Βασιλειάδου: “Η Καλή Νεράιδα… του Μέλλοντος !!!”

Η Βαλεντίνη Βασιλειάδου, Μελλοντολόγος, Προσωπικός Σύμβουλος Ζωής, Παραγωγός και παρουσιάστρια Τηλεοπτικών εκπομπών: Ζώδια και Συμβουλές, Valentinis Shopping Therapy, σε αποκλειστική συνέντευξη στο polismagazino.gr

Τι είναι η Μελλοντολογία; Είναι επιστήμη ή τέχνη και σε ποιους απευθύνεται; Η Μελλοντολογία ή αλλιώς μαντεία είναι τέχνη !!! Μαντεία είναι η πρόβλεψη των μελλούμενων γεγονότων, αλλά όχι μόνο. Με τη χαρτομαντεία μπορεί κανείς να δει, κατά βούληση πολύ καλά το παρελθόν του ενδιαφερόμενου, μιας και έχει ήδη συμβεί. Καθώς και το παρόν του σε πράγματα που γνωρίζει ήδη, αλλά και γεγονότα κρυφά, που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του. Και φυσικά τις τάσεις των γεγονότων του μέλλοντος όπου εκεί μπορεί να επέμβει η ελεύθερη βούληση που είναι ανώτερη από κάθε είδος μαντείας !

Η μαντεία αυτή χρησιμοποιεί τις διάφορες μαντικές τράπουλες χαρτιών ως μέσον επικοινωνίας ή αλλιώς ως ενδιάμεσο της επικοινωνίας με το Θείο ή το Σύμπαν.
Καλύτερη όλων αυτών των τραπουλών είναι η Ταρώ. Η οποία είναι και η μητέρα όλων των άλλων.
Και φυσικά η καφεμαντεία που είναι ο παλαιότερος τρόπος και περισσότερο διαδεδομένος τρόπος μαντικής τέχνης την οποία χρησιμοποιούσαν στρατηλάτες διαβάζοντας τα σημάδια που άφηνε το κρασί τους στα ασημένια ποτήρια τους, για να αποφασίσουν την εκστρατεία τους αλλά και αργότερα ερμηνεύοντας τα σημάδια που αφήνει ο καφές από το φλιτζάνι που πίνει ο ενδιαφερόμενος γιατί έτσι μεταφέρονται οι πληροφορίες.
Και η αστρολογία η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν είδος επιστήμης.
Απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους χωρίς καμία εξαίρεση, με την προϋπόθεση να την πιστεύουν!

Μιλήστε μας για την εκπομπή σας «Ζώδια και Συμβουλές». Η εκπομπή αυτή εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από έμενα μετά από μια επιτυχημένη πορεία επιχειρηματική πολλών ετών με το διάσημο και μοναδικό στην Ελλάδα καφέ SUERTE ! Μέσα από αυτή την εκπομπή που η παραγωγή και προβολή της ξεκίνησε το 2009 έχω τη δυνατότητα να δίνω με τις συμβουλές μου αγάπη, δύναμη και θετική ενέργεια στους συνανθρώπους μου.

Καθημερινή ημίωρη τηλεοπτική εκπομπή η οποία παρουσιάζει…
Τα ζώδια της ημέρας και συμβουλές πώς να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά ανθρώπινα προβλήματά σας.
• Μια εκπομπή γεμάτη από αγάπη και θετική ενέργεια !!!
• Μια εκπομπή που χαρίζει δύναμη και χαμόγελο κάθε μέρα !!!
• Μια μοναδική εκπομπή στο πανελλήνιο που πραγματικά χρησιμεύει στο συνάνθρωπο !!!
• Μια εκπομπή που έσωσε μέχρι τώρα πάρα πολλούς ανθρώπους και συνεχίζει.
• Γιατί το καλό είναι πιο δυνατό από το κακό !!!

ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ….
• Πώς να αλλάξουν τη ζωη τους !!!
• Πως να γίνουν ευτυχισμένοι και πλούσιοι !!!
• Πως να διώξουν την αρνητική ενέργεια
• Πως να προστατευτούν από τη γλωσσοφαγιά
• Πώς να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της ζωής τους
Προβάλλεται πανελλήνια μέχρι και σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο κανάλι μας στο you tube.

Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης. Ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξής του και ποιες οι δραστηριότητές σας; Το γραφείο μας, βρίσκεται στην ομορφότερη Πλατεία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Με θέα το Θερμαϊκό!
Όμως επεκτάθηκα λόγω της επιτυχίας μου και στα γραφεία μου Αθηνών και Μυκόνου και με στόχους να ανοίξω Κρήτη και Κύπρο επειδή μου το ζητάνε πολύ !!!
Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι προβλέψεις και ψυχολογική υποστήριξη σε μορφή συνεδρίας.
Επίσης στο γραφείο μας υπάρχουν αυτά που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος σε προϊόντα και κοσμήματα ενεργοποιημένα ! Και φυσικά το Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης είναι αρωγός πολλών φιλανθρωπιών !!!

Η κόρη σας είναι βραβευμένη φωτογράφος στο Los Angeles USA. Ποια συναισθήματα σας διακατέχουν από την επιτυχία της και πως οραματίζεστε το μέλλον της; Με την Έλενα ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί γιατί τη γέννησα στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών … Και φυσικά είναι το δεύτερο παιδί μου, αφού προηγείται με διαφορά ενός έτους ο πρωτότοκος γιος μου Κωνσταντίνος…
Την καμάρωνα από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισα… Την καμαρώνω όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι ένα μοναδικό πλάσμα που με ότι ασχολείται το κάνει με αγάπη και πετυχαίνει.
Την καμαρώνω για τον αλτρουισμό της, το αίσθημα δικαιοσύνης, της περηφάνιας – ανωτερότητας, της ατέρμονης αγάπης και στήριξης στους φίλους της αλλά και στη λογική που την χαρακτηρίζει !
Την καμαρώνω για την αγάπη της στα ζώα. Για τη φροντίδα της στα αδέσποτα. Και φυσικά αυτή της η αγάπη ήταν το έναυσμα να γίνει vegetarian.
Την αγάπη για τη φωτογραφία την εμφύσησα εγώ γιατί σαν ζυγός, μου αρέσει να φωτογραφίζω και να φωτογραφίζομαι…
Η Έλενα Ανδρέου σπούδασε τη φωτογραφία και αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες φωτογράφους του κόσμου. Μετά την επιστροφή της από το Los Antzeles επέλεξε για να ζήσει στο Κυκλαδίτικο νησί της Ελλάδας στην πανέμορφη Μύκονο, που είναι ένας παγκόσμιος γνωστός προορισμός. Αγαπήθηκε από την αρχή από όλο το νησί και φωτογραφίζει γάμους, πορτραίτα και αρχιτεκτονική.

Πως οραματίζομαι το μέλλον της… Μια απλή μητέρα είμαι που το μόνο που ονειρεύομαι γι’ αυτήν είναι να μπορώ να βλέπω το γέλιο της… και να επεκτείνει ξανά το επάγγελμα της στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο !!!

Αγκαλιάζω: μία λέξη ή κάτι πιο σημαντικό σήμερα; Έκανα εκπομπές με αυτό το θέμα και έγραψα και άρθρα για τις ιδιότητες και δυνατότητες της “αγκαλιάς”.
Η πρώτη είναι η θεραπευτική αγκαλιά… Αγκαλιάζω δεν είναι λέξη, είναι έννοια, ιδέα, αγάπη, δύναμη… Όχι μόνο σήμερα αλλά πάντα…
Μπορεί να τη στερηθήκαμε λόγω της δύσκολης κατάστασης αλλά έρχεται το τέλος του κακού και προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούμε ξανά να μεταδώσουμε την αγάπη και τη δύναμή μας μέσω της αγκαλιάς !!!

Φόβος – Απώλεια: υπάρχουν ως σκέψεις στην καθημερινότητά σας; ΟΧΙ βέβαια. Διδάσκω και λειτουργώ σύμφωνα με το νόμο της έλξης. Άρα αυτό που σκεπτόμαστε το έλκουμε.
Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη χαμόγελο και μόνο θετικές σκέψεις και πράξεις αγάπης. Αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα από τους τρομοκρατημένους συνάνθρωπους μου, που προσπαθώ να τους ηρεμήσω και να τους καθησυχάσω… Έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο δικούς μου ανθρώπους. Συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Τους θρήνησα και τους πένθησα.
Όμως δεν άφησα τον εαυτό μου να φοβηθεί γιατί έχω χρέος απέναντι στους ανθρώπους να είμαι δυνατή και να τους στηρίζω !

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Από Πάντα το αύριο ήταν άγνωστο. Άρα δεν υπάρχει αντίδοτο.
Η απάντηση μου είναι να ζούμε το σήμερα και να το χαιρόμαστε, να κάνουμε όμορφες σκέψεις και πράξεις για εμάς και τους γύρω μας. Το χθες πέρασε και το αύριο… είναι άγνωστο… εμείς όμως θα ορίσουμε τι θα μας φέρει σύμφωνα με αυτό που θα σκεφτούμε και θα επικαλεστούμε… Νόμος της έλξης.

Κοινωνία και υποχρεωτικός εγκλεισμός. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Ήγγικεν η ώρα της αποξένωσης των ανθρώπων; Υποχρεωτικός εγκλεισμός. Όπως ακριβώς το θέσατε. Και εφόσον είμαστε μέλη της κοινωνίας, οφείλουμε να υπακούμε. Φυσικά σε λογικά πλαίσια.
Σύμφωνα με τη δική μου αισιόδοξη σκέψη, αλλά και τη συλλογική θετική μας σκέψη μας (νόμος της έλξης) η επόμενη μέρα και η υπόλοιπη ζωη μας θα είναι πολύ καλύτερη. Μας περιμένουν πράγματα θαυμαστά. Θα βιώσουμε εκπλήξεις που θα αλλάξουν τον πλανήτη μας προς το καλύτερο.
Προσπάθησαν και εχουν καταφέρει να αποξενώσουν τους ανθρώπους και να φέρουν την δυστυχία, την απόγνωση και το φόβο. Εξ ου και τα αποτελέσματα πολλών ανθρώπων με κατάθλιψη, ψυχολογικά προβλήματα, αυτοκτονίες, οικονομικές καταστροφές κλπ.
Προσωπικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα αλλάξει αυτό το σκηνικό και η ανθρωπότητα θα επαναλειτουργήσει με πολύ καλύτερες συνθήκες.

Η «καραντίνα» είναι η αρχή ενός «ελέγχου» της κοινωνίας, της οικονομίας και της καθημερινότητάς μας; Η καραντίνα επιβλήθηκε από την αρχή για την προστασία της υγείας μας. Δεν μπορώ να πω αν ήταν έλεγχος ή όχι, όμως σίγουρα επέφερε την παγκόσμια οικονομική καταστροφή.
Εδώ πρεπει να προσθέσω ότι οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και τείνει να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη. Αυτό για να μην νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι αδαείς.
Όσο γα τον έλεγχο της καθημερινότητάς μας αυτό το έχουν ήδη καταφέρει εδώ και χρόνια με τη διοχέτευση και τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Ποια είναι τα σχέδια σας την επόμενη ημέρα της κανονικότητας; Η επόμενη ημέρα της κανονικότητας θα έρθει σταδιακά γι’ αυτό και ήδη προετοιμάζομαι για τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα. Έχω ετοιμάσει ήδη μια νέα τηλεοπτική παραγωγή που φυσικά δεν είναι αντιγραφή εξωτερικού όπως είθισται, αλλά μια πρωτότυπη έμπνευση και δημιουργία δική μου.
Κάτι που με χαρακτηρίζει εξ αρχής. Να δημιουργώ και όχι να αντιγράφω.
Επίσης έγραψα ένα βιβλίο συμβουλευτικής χωρίς όμως να έχω αποφασίσει αν θα το εκδώσω.
Φυσικά συνεχίζω και εργάζομαι με τηλεδιάσκεψη από το γραφείο μου σε μορφή συνεδρίας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Φυσικά εξεπλάγην στο άκουσμα όλων αυτών των δυσάρεστων γεγονότων, τα οποία προφανώς όλοι φανταζόμασταν. Όμως επειδή έγινε ξαφνικά και από πολλούς ανθρώπους ήταν πολύ λυπηρό.
Πιστεύω όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες εχουν υποστεί κάποιο είδος βίας (σωματικός – λεκτικός – ψυχολογικός) χωρίς να εξαιρώ και τους άντρες.
Προσωπικά βίωσα κι εγώ λεκτική και ψυχολογική βία μέσα σε εργασιακούς χώρους μιας και από νεαρή ηλικία εργαζόμουν σε ανδροκρατούμενες εταιρίες.
Αυτός ήταν και ο λόγος που από τότε επέλεξα να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας – επιχειρηματίας μέχρι και σήμερα.

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εάν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Έχω στερηθεί τα ταξίδια μου, τα παιδιά μου, τις προσωπικές συνεδρίες στα γραφεία μου Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Μυκόνου.
Επίσης έχω στερηθεί όπως όλοι μας τα πιο φυσιολογικά. Τον καφέ μας στην καφετερία. Το κρασί μας στην ταβέρνα.
Όμως μετά από αυτόν τον εγκλεισμό πιστεύω πως αποκτήσαμε νέες συνήθειες. Όπως το περπάτημα στην φύση αλλά και την ευκαιρία να δούμε πόσο σημαντική είναι η ζωη μας και η υγεία μας.
Το αντιμετωπίζω με προσευχή, με καθημερινή θετική σκέψη, με γέλιο, με ευγνωμοσύνη αλλά και με συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Ειδικά αυτούς που ζουν μόνοι τους με τηλεφωνήματα και μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; Όλοι εσείς που έχετε την δύναμη της πέννας αλλά και την δυνατότητα ενημέρωσης των ανθρώπων σας έχω μια συμβουλή με αγάπη… Να προσπαθείτε οι ειδήσεις σας να είναι έγκυρες και ανθρώπινες.
Είναι απάνθρωπο στον βωμό της τηλεθέασης, ακροαματικότητας, αναγνωσιμότητας ( κλικαρισματος ) να επηρεάζετε – τρομοκρατείτε τους απλούς ανθρώπους δημιουργώντας τους ανασφάλεια και φόβο.

Όσο για τους αναγνώστες σας το μήνυμα μου είναι: Όποιοι κι αν είστε, όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποιες συνθήκες και αν ζείτε, η μαγεία της ευγνωμοσύνης θα αλλάξει όλη σας τη ζωή!
Όσο πιο γνήσιο είναι το συναίσθημα, όσο πιο γνήσια ευγνώμονες είστε, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η αλλαγή στη ζωή σας!
Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία δεν είναι να αρθρώνουμε τα λόγια, αλλά να ζούμε σύμφωνα με αυτά!
Είμαι στη διάθεσή σας για να αλλάξουμε μαζί τη ζωή σας!
Σας αγαπώ πολύ… Η νεράιδα σας.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ / www.valentini-vasiliadou.gr

you tube: https://www.youtube.com/channel/UC1i1dqVjjMmb_MVxMFouhUA

instagram : https://www.instagram.com/valentini_vasiliadou/

facebook : https://www.facebook.com/ValentiniVasiliadou

facebook : https://www.facebook.com/Valentini.Vasileiadis

twitter : https://twitter.com/VALIAVASILIADOU

site : www.valentini-vasiliadou.gr

https://youtu.be/ki3erxCmP2I

https://youtu.be/iEhPQOgGnUk