Βαγγέλης Χαΐτας: “Η προσωπικότητά μου χαρακτηρίζεται από το ήθος, την ευγένεια και την ειλικρίνειά μου”

“Συνεργάζομαι με το happy people models και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα το οφείλω στους καταξιωμένους ανθρώπους του πρακτορείου και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.”

Τι είναι το modeling για εσάς και ποιοι είναι οι στόχοι σας; Το μόντελινγκ για εμένα είναι ένας χώρος που με κάνει να νιώθω όμορφα και οικία, γιατί από πολύ μικρός μου άρεσε ο χώρος της μόδας και της διαφήμισης. Στόχος μου είναι να πετύχω σε αυτόν τον χώρο και οι θυσίες που έχω κάνει μέχρι στιγμής να έχουν αντίκρισμα.

Θεωρείται επιτυχία η καταξίωση ενός νέου στο χώρο του modeling; Πιστεύω πώς αυτά τα δύο συνδυάζονται, γιατί μέσα από τις επιτυχίες καταξιώνεσαι σε αυτό το χώρο.

Η γυμνή φωτογράφιση είναι μέσα στα επαγγελματικά σας πλάνα; Φυσικά και είναι γιατί πιστεύω ότι το γυμνό σε αυτόν το χώρο είναι ένα είδος τέχνης και έκφρασης, οπότε αν υπάρξει μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα τη δεχτώ θετικά.

Συνεργάζεστε με κάποιο πρακτορείο και σε ποιους ανθρώπους του χώρου του modeling οφείλετε ένα ευχαριστώ για την εως τώρα πορεία σας; Βεβαίως και συνεργάζομαι, Είναι το happy people models και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα το οφείλω στους καταξιωμένους ανθρώπους του πρακτορείου και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτο.

Ποιο χαρακτηριστικό εκτός της εμφάνισής σας, σας διακρίνει ως προσωπικότητα; Η προσωπικότητά μου χαρακτηρίζεται από το ήθος μου την ευγένεια και την ειλικρίνειά μου. Πιστεύω πως πέρα από την εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο και ο χαρακτήρας ενός μοντέλου.

Τι θα θυσιάζατε για μια Διεθνή καριέρα στο χώρο του modeling; Είμαι έτοιμος να θυσιάσω πολλά πράγματα για μια καριέρα στο εξωτερικό. Όταν θέλεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά, πρέπει να θυσιάσεις πράγματα ώστε να κερδίσεις κάτι άλλο.

Ποιος είναι οι αγαπημένος σας σχεδιαστής μόδας, ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Ο αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Giorgio Armani γιατί έχει κρατήσει την κλασική κομψότητα και το στυλ όπου  αναδεικνύει με πινελιές σύγχρονης μόδας. Ένα από τα αγαπημένα μου μοντέλα είναι ο Jordan Barret. Με εμπνέει το στυλ του και ο χαρακτήρας του για τον λόγο ότι είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος απλός στην καθημερινότητά του και λίγο (τρελός) με την καλή έννοια.

Ποιο νησί σας εμπνέει και σε ποιο θα θέλατε να εμφανιστείτε ως μοντέλο σε fashion show; Ενα από τα νησιά που με εμπνέει είναι η Δήλος, γιατι έχει υπέροχη αρχαία ομορφιά και πιστεύω ότι συνδυάζεται περίτεχνα με ένα fashion show.

Η Γυμναστική και η διατροφή είναι στις προτεραιότητές σας; Φυσικά και είναι γιατί μέσα από αυτές έχεις ένα  επιθυμητό αποτέλεσμα υγείας και εμφάνισης, που παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο χώρο του μόντελινγκ.

Ακούμε συνεχώς για Βία και σεξουαλική παρενόχληση. Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Πράγματι η βία και η σεξουαλική παρενόχληση στις μέρες είναι σε έξαρση κάτι που είναι κατακριτέο. Προσωπικά εγώ δεν έχω υποστεί καμία μορφή βίας και καμία παρενόχληση.