Ας μοιραστούμε όλοι την Αγάπη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το «Σωματείο-ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας καλεί όλους να μοιραστούμε την αγάπη, προσφέροντας στους αγαπημένους μας το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022: ένα συμβολικό δώρο καρδιάς!

Με ένα μόνο κλικ στο eshop.elpida.org μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι μας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου μας που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022 είναι σχεδιασμένο από την Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Μαριάννα Λαιμού

Το κομψό και συμβολικό σχέδιο του, ένα μάτι με τρεις καρδιές, το καθιστά ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπάμε!  Για το 2022 το «Γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ» κυκλοφόρησε σε διαφορετικές εφαρμογές (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι, μπρελόκ, επιτραπέζιο γούρι).

Παράλληλα, στο eshop μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία πρωτότυπων  δώρων για τους αγαπημένους σας, ειδικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θα παραλάβετε το γούρι μας μέσα σε μια κομψή κατακόκκινη συσκευασία, έτοιμο να το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκπλήρωση των στόχων του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://eshop.elpida.org

FACEBOOK PAGE: @ELPIDAAssociationEShop 

INSTAGRAM PAGE: @elpida_eshop  και HASHTAG: #elpidashareslove