Από το θέατρο Αερόπλοιο 2η Διαδικτυακή Συνάντηση-Δράσεις για το παιδί την περίοδο του εγκλεισμού

Το παιδί στον θαυμαστό καινούργιο κόσμο μας

Ο Νίκος Καμτσής συζητάει με τον ψυχολόγο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΥΣΣΑ

Θέμα συζήτησης ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Εκφοβισμός. Bullying.
Ένα φαινόμενο αποτρόπαιο. Ο φόβος και ο τρόμος πάρα πολλών παιδιών μέσα στο σχολέιο που εδώ και λίγο καιρό βγήκε από τα σχολικά προαύλια και τάξεις και διαχύθηκε στους δρόμους, στα πάρκα και σοκάκια της πόλης.
Μιλάμε για οργανωμένες συμμορίες εφήβων 14 και 16 ετών που εντελώς οργανωμένα, επιτίθενται σε άλλα παιδιά για να κλέψουν μερικά ευρώ ή το κινητό τηλέφωνο τους ή απλώς για να επιτεθούν.
Το φαινόμενο πήρε άλλες διαστάσεις με τον COVID και τα απανωτά lockdown και επεκτάθηκε στην ενδοοικογενειακή βία.
Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσει ο σκηνοθέτης ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ στις συναντήσεις που διοργανώνει το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ένα θέατρο για παιδιά κάθε Κυριακή στις 6.00 μμ σε live streaming από την σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο face book. Οι συζητήσεις είναι ελεύθερες να τις παρακολουθήσει ο καθένας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Την Κυριακή στις 6.00 μμ ο ΝΙΚΟΣ ΚΑMΤΣΗΣ φιλοξενεί τον ψυχολόγο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΥΣΣΑ ειδικευμένο στον εκφοβισμό που θα μιλήσουν για τα χαρακτηριστικά του φαινομένου και τους τρόπους αντιμετώπισης του.

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μάλιστα έχει εκδώσει έναν οδηγός επιβίωσης και θα τον στείλει ΔΩΡΕΑΝ σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected].

Ραντεβού λοιπόν ΚΥΡΙΑΚΗ 6.00μμ στο https://www.facebook.com/theatreAeroplio σε Live streaming. Θα ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα.