Αντώνης Ρέμος και Νίκος Πάπας – Συνάντηση με άρωμα Ιταλίας!

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli, Νίκος Πάπας, συναντήθηκε με το δημοφιλή τραγουδιστή και καλό του φίλο, Αντώνη Ρέμο

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli, Νίκος Πάπας, συναντήθηκε με τον δημοφιλή τραγουδιστή και καλό του φίλο, Αντώνη Ρέμο. Τους δύο άντρες συνδέει η πολυετή φιλία αλλά και η μεγάλη και αμοιβαία εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Ο Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli, ίδρυσε το 1996 την εταιρία με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli. Από το ξεκίνημά της έως και σήμερα, αντικατοπτρίζει την ποιότητα των προϊόντων καφέ με γνώμονες το πάθος, το ήθος και την αξιοπιστία που την χαρακτηρίζουν. Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, και κατέταξαν τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με ευχάριστες γευστικές νότες και μεθυστική αίσθηση.