Αντωνία Γκαμπούρα: “Να ειμαστε ευγνωμωνες για τη χρονια που περασε και να εχουμε θεση για την επομενη που θα διανυσουμε”

“Τιποτα δεν κρατα για παντα. Οπως ελεγε και ο Δαρβινος “τα ειδη που επιβιωνουν δεν ειναι τα δυνατα ή τα εξυπνα, αλλα αυτα που ανταποκρινονται καλυτερα στις αλλαγες.”

Το εμβόλιο οσονούπω φτάνει στη χώρα μας. Θα εμβολιαστείτε; Το εμβολιο δεν θα το κανω διοτι εχω αλλεργιες. Οποτε το θεμα αυτο το λυνω ευκολα χωρις ερωτηματικα και δισταγμους για την επομενη ημερα της χρησης του.

Μουσεία, Θέατρα, μουσικές σκηνές, κινηματογράφοι, Gallery και τόσοι άλλοι πολιτιστικοί χώροι. Ποιο είναι το μέλλον τους; Το μελλον τους θα ειναι η  εικονικη πραγματικοτητα. Θα καθομαστε στον καναπε του σπιτιου μας και με την χρηση του internet θα ταξιδευουμε σε ολο τον κοσμο. Λυπηρο, θελουμε χρομο για ξαναγυρισουμε στους παλιους ρυθμους ζωης που ειχαμε.

Τι κοινωνία ανθρώπων περιμένετε να αντιμετωπίσετε την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού; Φοβο θα αντιμετωπισουμε και θα εισπραξουμε. Πως να διαχειριστεις κατι το οποιο δεν το ξερεις και δεν μπορεις να το δεις;

Πως περνάτε το χρόνο σας στην απομόνωση και στην καραντίνα; Ξεκουραζομαι και κανω ενδοσκοπηση στον εαυτο μου. Η δευτερη καραντινα μου φαινεται ατελειωτη. Νιωθω οτι σταματησε ο χρονος καθε μερα ειναι μια επαναληψη της προηγουμενης που περασε . . . .

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Τιποτα δεν κρατα για παντα. Οπως ελεγε και ο Δαρβινος “τα ειδη που επιβιωνουν δεν ειναι τα δυνατα ή τα εξυπνα αλλα αυτα που ανταποκρινονται καλυτερα στις αλλαγες.”

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; Καλη Χρονια !!!! Να ειμαστε ευγνωμωνες για την χρονια που περασε και να εχουμε θεση για την επομενη που θα διανυσουμε.