Ανοιχτές Προσκλήσεις για Χορογράφους & Χορευτές POCKET DANCE RESIDENCY 2020

17 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου 2020 Studio 29A, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Pocket Dance Residency (PDR) 2020 διοργανώνεται από το Pocket Dance Festival σε συνεργασία με το Studio 29A, προκειμένου να δημιουργηθεί και να παρασχεθεί ένα πρόγραμμα Residency για χορογράφους.

Το PDR 2020 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Το Residency στοχεύει να υποστηρίξει χορογράφους στη δημιουργική διαδικασία, συνδέοντάς τους ταυτόχρονα με άλλους διεθνείς καλλιτέχνες και τη χορευτική σκηνή και το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ηλεκτρονική φόρμα αίτησης: https://forms.gle/GfDbCPRmggASPWpBA

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ: 19 Απριλίου 2020

Εκτός από την υποστήριξη νέων χορογράφων στη δημιουργική διαδικασία, το πρόγραμμα Residency στοχεύει να προσκαλέσει αναγνωρισμένους χορογράφους να παραδώσουν εντατικό σεμινάριο σε χορευτές και να δημιουργήσουν με αυτούς μια παράσταση στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Καλεσμένος για το PDR 2020 είναι: ο Horacio Macuacua. Το Εργαστήρι και η παράσταση με τον Horacio Macuacua είναι ανοιχτό σε καλλιτέχνες / χορευτές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις ικανότητές τους στην Performance και να ενβαθύνουν στην δουλειά ενός αναγνωρισμένου καλλιτέχνη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση για το Εργαστήριο και Παράσταση με τον Horacio Macuacua

Ηλεκτρονική φόρμα αίτησης: https://forms.gle/CKpjzc3mWik3xfGg7

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ: 15 Μαΐου 2020

Οι παραστάσεις που θα δημιουργηθούν τόσο από το πρόγραμμα residency όσο και από το εργαστήριο με τον Horacio Macuacua θα παρουσιαστούν στις 4-5-6 Σεπτεμβρίου 2020.

Ιστοσελίδα: http://www.pocketdancefestival.com
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]