ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ηλεκτρολόγος, μοντέλο και τώρα στο Survivor

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Δεν ξέρω αν αυτό το «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» μου αρέσει, αλλά απ’ την άλλη σκέφτομαι, ότι αν κάποιος θέλει να δοκιμάζεται σε διάφορους τομείς;

Οι περισσότεροι νέοι σήμερα το κάνουν αυτό. Δεν αφοσιώνονται κάπου ψυχή και σώματι- απλά κάνουν πασαλείμματα…

Ο Αλέξης Παππάς – που όπως πάντα είμαι ο τελευταίος που τον μαθαίνω- ήταν ηλεκτρολόγος, που έγινε μοντέλο, μετά παρουσιαστής, μετά ηθοποιός, μετά επιχειρηματίας super food, μετά παίχτης στο Survivor και έχουμε μέλλον μπροστά μας. Ακόμα 35 είναι (10 Φεβρουαρίου 1986– Υδροχόος).

Το χαοτικό internet που από την μια είναι ευλογία και από την άλλη μπορεί να σε τρελάνει γράφει ότι είναι Βορειοηπειρώτης («Έχω καταγωγή από την Αλβανία» δήλωσε ο ίδιος), ότι… «Η μητέρα μου είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, δεν έχω πάει ποτέ εκεί».

Σε ένα άλλο δημοσίευμα όμως διάβασα ότι πέρασε τα σύνορα όταν ήταν 4 ετών…. Άντε να βγάλεις άκρη.

Εν πάση περιπτώσει μέχρι τα 25 του δεν τον ήξερε κανείς, έμενε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους γονείς του, δούλευε σαν ηλεκτρολόγος και απλώς καταλάβαινε πως άρεσε στα κορίτσια. Μέχρι που ξεκίνησε τις πρώτες του φωτογραφήσεις, τα διαφημιστικά και πρωταγωνίστησε στην διεθνή καμπάνια για το άρωμα του Αντόνιο Μπαντέρας. Και τότε άλλαξαν όλα για τον 25χρονο τότε Άλεξη.

Είναι πολύ ακέραιος χαρακτήρας και δεν παρασύρεται. Στο χώρο του modeling ομολογεί ότι… «Μου έχουν συμβεί όλα. Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, κυρίως από…

Η συνέχεια εδώ: