Αλέκα Κανελλίδου «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω»

Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου ερμηνεύει το «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω», το νέο τραγούδι που έγραψαν ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης για το soundtrack της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος Των Κυριών», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Στο «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» η Αλέκα Κανελλίδου μας χαρίζει μία υπέροχη ερμηνεία, «ντύνοντας» με τη μοναδική χροιά της τη σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

«Γι’ αυτούς τραγουδάω 
που απόψε γκρεμίζονται
απ’ τον ουρανό τους
και πέφτουν στη γη
Γι’ αυτούς τους ανθρώπους
που πάντα θερίζονται
από τον καρπό τους
και μένουν μισοί…»

Το «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω», που κυκλοφορεί μετά το τραγούδι των τίτλων αρχής «Παράδεισος» με ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη, συνοδεύεται από ένα μοναδικό lyric video, «ντυμένο» με σκηνές από τη σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών», στις οποίες πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, το τηλεοπτικό love story των οποίων συνοδεύει το τραγούδι. 

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών», που έχει «μαγέψει» και καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, προβάλλεται από τον Alpha από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00 και είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Βρείτε το  «Γι’ Αυτούς Τραγουδάω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3ixsdQK
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Vyf2NW
Deezer: https://bit.ly/3VwyomK

ENTER THE PANIK WORLD

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok