Αγγελική-Άννα Μπολιάκη: “Το μέλλον αβέβαιο για τον πολιτισμό μας. Εύχομαι να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα έλεγα να γίνει μια ανάσταση του πολιτισμού”

Η Ηθοποιός Αγγελική-Άννα Μπολιάκη, απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του www.polismagazino.gr

Γενικό Lockdown: Αναγκαίο ή όχι; Στις μέρες μας το lockdown είναι αναγκαίο από θέμα προστασίας για εμάς και για τους συμπολίτες μας.

Πολιτισμός: στη χώρα που γεννήθηκε ποιο είναι το μέλλον του; Το μέλλον αβέβαιο για τον πολιτισμό μας. Εύχομαι να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα έλεγα να γίνει μια ανάσταση του πολιτισμού.

Αγκαλιάζω: μία λέξη ή κάτι πιο σημαντικό σήμερα;
Είναι κάτι πιο σημαντικό σήμερα. Μια αγκαλιά μπορεί να σου αλλάξει τον κόσμο όλο βοηθάει στη καθημερινότητα μας και μας κάνει δυνατές έτσι ώστε να κυλήσει ομαλά η μέρα μας.

Φόβος – Απώλεια: υπάρχουν ως σκέψεις στην καθημερινότητά σας; Η αλήθεια είναι ότι τις εχω πολύ μακριά από τις σκέψεις μου στη καθημερινότητα. Θα μου ήταν δύσκολο η απώλεια ενός αγαπημένου μου προσώπου ή φιλικού προσώπου. Ο φόβος υπάρχει μέσα μου απλά προσπαθώ να μη το δείχνω όσο μπορώ.

Μάσκα: ήρθε για να μείνει; Δυστυχώς πιστεύω ήρθε για να μείνει για πολύ καιρό και δεν θα αργήσει να φύγει λόγω της πανδημίας.

Καλλιτέχνης: “υπάρχει ελπίς” επιβίωσης για το αύριο; Είναι άγνωστο αν υπάρχει ελπίς επιβίωσης για το αύριο. Γιατί ποτέ δε ξέρουμε πότε θα έχουμε δουλειά και πότε όχι.

Μουσεία, Gallery, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές: Ανοιχτά, κλειστά, με λίγα άτομα ή με κανονική λειτουργία; Τι προτείνετε; Προτείνω για το καλό όλων μας και από θέμα υγείας να είναι ανοιχτά και με ασφάλεια, να τηρούνται οι αποστάσεις.

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Η θετική σκέψη.

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr
Θετική σκέψη και πάντα να ελπίζετε για το καλύτερο.