«Ίσως να μη γεράσουμε» δηλώνει ο Anser με τον Buzz στο single που μόλις κυκλοφόρησαν

Όσο τα χαμόγελα, οι βόλτες και η αγάπη για τη hip hop υπάρχουν, τα νιάτα δεν θα φύγουνε ποτέ…

Μετά την τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο «Χαμαρέτου» που κατέκτησε την κορυφή των τάσεων του YouTube τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Anser επιστρέφει έχοντας πλάι του το Buzz για να υπενθυμίσουν ότι η στιγμή είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε. Το ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο «Ίσως να μη γεράσουμε» είναι μία αναφορά στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. Όσο κι αν ο χρόνος προσπαθεί, αυτά παραμένουν άφθαρτα μέσα στους ανθρώπους που παραμένουν συνειδητά ζωντανοί και μοιράζονται τη ζωή ανοιχτόκαρδα:

«Πες μου για ‘κείνες τις μέρες που γέλαγες κι ήσουν χαμόγελα μόνο.

Πες μου μέσα σου τι σε βασανίζει μπας και μοιραστούμε τον πόνο».

Οι δύο rapper καλούν τους ακροατές να επικεντρωθούν στο τώρα και να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Γνωρίζουν πως όταν τα εμπόδια της καθημερινότητας εμφανίζονται απανωτά, είναι εύκολο να ξεχάσει κάποιος να δώσει σημασία στις στιγμές με τους αγαπημένους και κοντινούς μας ανθρώπους.

Anser Ft. Buzz – Ίσως να μη γεράσουμε https://youtu.be/HaLVtoKKUNg

Το videoclip γυρίστηκε κατά κύριο λόγο περιφερειακά της πόλης της Σπάρτης και επικεντρώνεται στο ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ δύο νέων γυναικών μέλη μίας μεγαλύτερης παρέας και το πώς εξελίσσεται η σχέση τους. Παράλληλα, εμφανίζει και τους καλλιτέχνες να μοιράζονται από καρδιάς τις ρίμες και τις στιγμές τους καθώς κυκλοφορούν στην εξοχή και στο αστικό τοπίο. Την οπτικοποίηση ανέλαβε ο Απόστολος Ζυγούρης ενώ διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Zetel Skempris. Ο Eversor ήταν υπεύθυνος για τη μουσική παραγωγή ενώ στο videoclip πρωταγωνίστησαν οι ηθοποιοί Φλώρα Καλομοίρη και Ζέτα Πανταζή.

«Πες μου πόσο όμορφα ήταν τα μάτια της όταν τη γνώρισες

Πες μου πόσο την αγάπησες, όχι ξανά για το πόσο την πόνεσες

Βάλε δυο κούπες να πιούμε για τα όμορφα και τα κακά να ξεχάσουμε

Τώρα που αντέχουμε κι είμαστε νέοι γιατί ίσως και να μη γεράσουμε»

Το συγκεκριμένο single που από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του έφτασε #5 των τάσεων του YouTube, εμφανίζεται ως προάγγελος του νέου δίσκου, που ετοιμάζεται ο Anser να κυκλοφορήσει εντός του 2021. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τότε για να ανακαλύψουμε τον τρόπο που θα βρει, για να ξεπεράσει τον εαυτό του και να προσφέρει την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του μέσα από τους στίχους και τη χαρακτηριστική ροή του. Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον καλλιτέχνη στις ακόλουθες διευθύνσεις.

Anser Links:

► YouTube Channel: http://bit.ly/2HCvOIM

► Instagram: https://www.instagram.com/anser_fj/

► Facebook: https://www.facebook.com/anserflowjob/

Spotify: https://spoti.fi/2UAsktU