Έξτρα παράσταση: Χρήστος Θηβαίος – Παναγιώτης Μάργαρης στη Σφίγγα

Δευτέρα 10 Απριλίου

“Τα δειλινά του κόσμου” στη Σφίγγα 

Με μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα αποχαιρετήσουν τη μουσική σκηνή Σφίγγα, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης. 

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, απέδειξαν ότι μια φωνή και δύο κιθάρες μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα αυτής της σεζόν, μετά από τις πολύ πετυχημένες προγραμματισμένες εμφανίσεις τους που προηγήθηκαν. 

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικές διασκευές και προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Από τον «Άμλετ της σελήνης» και το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», τις μουσικές των Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου και Erik Satie καθώς και την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Θηβαίου από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Μια μοναδική συνύπαρξη, μια καλλιτεχνική συνάντηση που έγραψε ιστορία.  

Ώρα έναρξης 20.30 
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr – sfiga.gr
Είσοδος: 10 ευρώΜουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
[email protected] 

Website | Facebook |  Instagram