Ένα θαλάσσιο σπορ που ξετρελαίνει τα παιδιά είναι το Windsurfing

Συνδυάστε τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία στις ακαδημίες windsurfschool.gr στον όμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης.

Το windsurfschool λειτουργεί σε συντονισμό με τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης και τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις μας όλο το χρόνο.

Προσφέρουμε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον στην παραλία της Βουλιαγμένης. Μια τοποθεσία γνωστή ως Athens Riviera μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Αθήνας. Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχει χώρος στάθμευσης, εστιατόριο και μπαρ.

Η σχολή windsurf είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με υψηλά καταρτισμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να σας μυήσουν στα μυστικά των θαλάσσιων σπορ. Όλοι οι κανόνες ασφαλείας και ο εξοπλισμός είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπαγορεύονται από το λιμεναρχείο και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Από τη σχολή μας δεν θα μπορούσε να λείπει και το παιδικό τμήμα που περιλαμβάνει παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που δοκιμάζουν ιστιοσανίδα για πρώτη φορά ή έχουν μικρή προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα. Αυτές οι συνεδρίες εξηγούν τις βασικές κινήσεις του windsurf μέσω ενός προσομοιωτή και διδάσκουμε τεχνικές αρματώματος του πανιού, εγκατάστασης του εξοπλισμού, μεταφοράς και τοποθέτησης της εξέδρας/σανίδας, κανονισμούς ασφαλείας και γενική θεωρία ιστιοπλοΐας. Στο νερό διδάσκουμε πώς να σηκώνετε το πανί από το νερό, ισορροπώντας και τοποθετώντας, κάνοντας τις πρώτες βόλτες και προς τις δύο κατευθύνσεις,  στρίβοντας.

Αν ενδιαφέρεσαι τώρα να ξεκινήσεις τα μαθήματα για windsurf και δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα, κλείστε το μάθημα μέσα από την σελίδα του ομίλου μας www.windsurfschool.gr.

Υπεύθυνος Σχολής: Γκανιάτσας Δημήτρης, Προπονητής Ιστιοσανίδας.