Ένα «γλυκό» και άκρως Πασχαλινό grand opening για το Dolci D’arte “HE Hassiotis Evangelos”

Στη γωνία Καρνεάδου και Ηροδότου, άνοιξε τις πύλες του, το νέο in γευστικό στέκι της Αθήνας για να προσθέσει μια γλυκιά νότα στο Κολωνάκι. Ο γνωστός pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου τον όμορφο και φιλόξενο χώρο του “HE Hassiotis Evangelos”.

Ένας προσεκτικά διακοσμημένος χώρος, με χαλαρή ατμόσφαιρα, πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες, brunch αλλά και μοναδική λίστα κρασιών και φαγητού. Το αρχιτεκτονικό ύφος και το εξειδικευμένο design, από τις χρωματικές επιλογές έως και τα ειδικά τεμάχια επίπλωσης, εξοπλισμού και φωτισμού του καταστήματος, σχεδιάστηκαν από τους SpyBillShaper – Arch & Leonidas Zafeiropoulos.

Μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου, φρόντισε να κάνει ένα εντυπωσιακό grand opening όπως αρμόζει στο συγκεκριμένο χώρο. Ο γνωστός pastry chef εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή την Αλέξάνδρα Κατσαΐτη για να δημιουργήσει από την αρχή την εμπορική ταυτότητα του καταστήματος και να έχει την γενική επιμέλεια για το image του χώρου.

Ο Ευάγγελος Χασιώτης, φιλόξενος όπως πάντα υποδέχτηκε τους φίλους του, τα κανάλια, αλλά και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο της μαγειρικής, influencer, δημοσιογράφους, δικηγόρους ποινικολόγους και πολιτικούς.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Yπουργός Yγείας Θάνος Πλεύρης που έσπευσε από τους πρώτους να συγχαρεί τον Ευάγγελο Χασιώτη, η Ντίνα Νικολάου, η γνωστή δημοσιογράφος και νομική σύμβουλος, Γιώτα Νικολάου, ο Φώτης Καρύδας, η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη, ο γιος και η νύφη της πριγκίπισσας Αικατερίνης, Άντζυ Άντριους μαζί με τον γιο τους και η διευθύντρια της Minos, Κική Τσόλκα.

Οι πιστοί fan του γνωστού pastry chef, έσπευσαν να δουν την πασχαλινή του καμπάνια με σοκολατένια αυγά και ζώα, τσαντάκια και θήκες αυγών στο χρώμα της πασχαλιάς. Το Prosecco έρεε άφθονο, ενώ εντύπωση για ακόμη μια φορά λόγω νηστείας προκάλεσε το διάσημο red velvet, του Ευάγγελου Χασιώτη που αποτελεί μια καινοτόμα νηστίσιμη πρόταση για εκείνους που νηστεύουν. Από την ημέρα δεν έλειπαν φυσικά και τα εξαιρετικά macaron αλλά και τα σοκολατάκια. Έξω από το μαγαζί σχηματίστηκαν ουρές για να αποκτήσουν όλοι μια συλλεκτική πασχαλινή κασετίνα, ενώ οι ευχές και τα λουλούδια έφταναν συνεχώς στον χώρο.

Ο Ευάγγελος Χασιώτης, δεν ξέχασε φυσικά να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τόσο στο εργαστήριο και στην κουζίνα όσο και τους σερβιτόρους που όλοι προσέχουν και την μοναδική λεπτομέρεια για να βγει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Ο γνωστός pastry chef μάλιστα φωτογραφήθηκε τόσο με τους καλεσμένους όσο και τον κόσμο που του ζητούσε μια φωτογραφία.