Έλενα Καβουνίδου: “Η εσωτερική ομορφιά είναι το κλειδί για όλες τις κλειδαριές που προσφέρουν επιτυχία”

Η Έλενα Καβουνίδου απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του polismagazino.gr

Ποια είναι τα μυστικά ενός πετυχημένου μοντέλου; Λίγα πράγματα και καλά. Να αγαπάς τον εαυτό σου, να τον σέβεσαι, και να τον εκτιμάς… Είναι η βασική τροφή για να γίνω ένα καλύτερο μοντέλο τη σήμερον μέρα.

Καριέρα, φώτα, λάμψη, χρήματα. Μύθος ή πραγματικότητα η ζωή ενός μοντέλου; Ολα αυτά είναι της στιγμής… Μύθος ή πραγματικότητα; Δεν γνωρίζω. Πάντως θεωρώ ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να στα προσφέρει όλα αυτά μόνο το Modeling.

Είναι το modeling και αντρική υπόθεση; Πάντα ήταν και πάντα θα είναι απλά όχι στον ίδιο βαθμό με την γυναικεία υπόθεση… Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τελείως διαφορετικές εικόνες πέρα από τη Straight Version του άντρα και αυτό με κάνει να πιστεύω πως υπάρχει εξέλιξη στην αντρική μόδα.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα τηλεοπτικά talent show modeling; Θεωρώ ότι στην ελληνική μόδα δεν μπορείς να κάνεις αξιόλογες δουλειές σαν απλό μοντέλο… Γι’ αυτό και μια προβολή σε ένα talent show μονο καλό θα σου έκανε στην καριέρα σου σαν μοντέλο στην Ελλάδα.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας σχεδιαστές μόδας; Ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Αγαπημένοι σχεδιαστές Giorgio Armani, Gianni Maria Versace, και Guccio Gucci. Μοντέλο μου με εμπνέει; Ιρίνα Βαλέριεβνα Σαϊχλισλάμοβα αλλιώς Irina shayk… Γιατί; γιατί όπως λέει και πιο πάνω την κοιτάω και με εμπνέει. Πιστεύω είναι το ιδανικό θηλυκό μοντέλο…

Ποια είναι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας; Τα χόμπι μου; Γυμναστική… Η γυμναστική είναι πλέον στην καθημερινότητά μου… Μου προσφέρει πολλά οφέλη στην ψυχοσωματική υγεία. Μετά μου αρέσει να διαβάζω αλλά αισθηματικά μυθιστορήματα. Εννοείται να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Και ψώνια…

Η ομορφιά είναι “διαβατήριο” για την προσωπική σας επιτυχία; Η εσωτερική ομορφιά είναι το κλειδί για όλες τις κλειδαριές που προσφέρουν επιτυχία.

Ως μοντέλο είστε ευαισθητοποιημενη; Συμμετέχετε αφιλοκερδώς σε events με φιλανθρωπικούς σκοπούς; Πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως μοντέλο είμαι ευαισθητοποιημένη. Στην καριέρα μου προς το παρόν δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους event.

Τα social media έχουν αλλάξει το τοπίο στο Modeling; Είναι μοντέλα οι influencers; Τα τελευταία χρόνια μέσω της τεχνολογίας θεωρώ ότι συνείσφερε η επιρροή τον social media στην μόδα. Θεωρώ ότι είναι εναλλακτικά μοντέλα τα influencers από τη στιγμή που μπορούν να μπουν σε διαδικασία να πουλήσουν έστω και ένα προϊόν.

Εσείς με ποιο πρακτορείο συνεργάζεστε; Υπάρχει κάποιος booker με τον οποίο να μπορείτε να μιλήσετε μαζί του και να πάρετε χρήσιμες συμβουλές; Στην αρχή της καριέρας μου ως μοντέλο στην Αθήνα υπήρξαν τα κατάλληλα άτομα να μου παρέχουν χρήσιμες συμβουλές την ανάλογη στιγμή.