Έκρηξη γεύσεων στο Grand Opening του “LaMil” Boutique All Day Bar, στο Παγκράτι

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening της νέας γαστρονομικής συνήθειας “LaMil” Boutique All Day Bar, σε μια από τις πιο ζωντανές και ανερχόμενες γειτονιές της Αθήνας, το Παγκράτι.

Από νωρίς το απόγευμα έσπευσαν στο νέο All Day Bar επώνυμες παρουσίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο για να απολαύσουν το μοναδικό μενού του Head Chef Βασίλη Χειλά, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την μεσογειακή κουζίνα καθώς και την Γαλλική-Ιταλική κουλτούρα, προσαρμόζοντας το γκουρμέ στοιχείο με τις γεύσεις, τα αρώματα, τις μυρωδιές και τις μνήμες μιας σπιτικής κουζίνας.

Ατμοσφαιρικό και κομψό το “LaMil” All Day Bar Restaurant με την ιδιαίτερη διακόσμηση του προσφέρει απολαυστικό brunch συνοδευόμενο από την απαράμιλλη μυρωδιά φρεσκοκομμένων μονοποικιλιακών και εκλεκτών blends καφέ, νέες γεύσεις, κομψά light lunch πιάτα, καθώς και μια ποικιλία επιλεγμένων αποσταγμάτων και σπάνιων εμφιαλώσεων.

Στο νέο All Day Bar μπορεί κανείς να απολαύσει μια πολυτελή εμπειρία στον χώρο του fine drinking με τους bartender να παρασκευάζουν μπροστά του εντυπωσιακά cocktails με χρώμα, άρωμα και ουσία, βασισμένα στο αγαπημένο ποτό του πελάτη.

Το ‘’Lamil’’ Boutique αποτελεί πλέον το νέο αγαπημένο σημείο συνάντησης για μοναδικά events ζωντανής μουσικής που δίνουν ρυθμό στις ημέρες και νύχτες της Αθηναϊκής διασκέδασης.