Έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής του Κωστή Γεωργίου

στο Hyatt Regency Thessaloniki

Από σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο οίκος δημοπρασιών, MYRÓ Antiques House, έχει την τιμή να παρουσιάζει μία έκθεση με χαρακτηριστικά έργα του, αναγνωρισμένου σε διεθνές επίπεδο, σύγχρονου Έλληνα γλύπτη και ζωγράφου Κωστή Γεωργίου στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Η έκθεση περιλαμβάνει γλυπτά και πίνακες του δημιουργού.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του οίκου δημοπρασιών με το Hyatt Regency Thessaloniki για τη διοργάνωση εκθέσεων και εικαστικών δράσεων στους χώρους του ξενοδοχείου. Στο πλαίσιο των δράσεων εντάσσονται εκθέσεις καλλιτεχνών που συνεργάζονται με τη MYRÓ Gallery και την Greek Marble Initiative που είναι δύο από τις δραστηριοποιήσεις του ομίλου επιχειρήσεων του Σταύρου Μυρωνίδη.
Τα έργα θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους με ευθύνη του MYRÓ Antiques House, από τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (για συναντήσεις παρακαλώ καλέστε στο +30 6971890212).

Κωστής Γεωργίου
H πρώτη έκθεση του Κωστή Γεωργίου έλαβε χώρα το 1974. Από τότε έτυχε ευρείας αναγνώρισης σε όλο τον κόσμο. Έχει εκθέσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα Μουσεία και γλυπτά του κοσμούν τον δημόσιο χώρο σε δεκάδες πόλεις διεθνώς. Ζωγραφικά και γλυπτικά έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, μόνιμες συλλογές ιδρυμάτων και Μουσείων. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή Έλληνες εικαστικούς δημιουργούς.
Σχετικά με το MYRÓ Antiques House
Το MYRÓ Antiques House υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο της ποιοτικής αντίκας από το 1996 με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία χρόνια εδράζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σουρωτής. Οι εγκαταστάσεις του στεγάζουν πινακοθήκη, γλυπτοθήκη, φυσικές δημοπρασίες και εκθέσεις συλλογών. Ο Οίκος αποτελεί το εφαλτήριο για μια σειρά από δραστηριότητες, όπως η διεθνής πλατφόρμα σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο Greek Marble Initiative και τα Συμπόσια της, ο χώρος σύγχρονης τέχνης MYRÓ Gallery στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κ.α. Ο Οίκος δημοπρασιών διαθέτει και δραστηριότητα στον χώρο του Real Estate ειδικευόμενος στις πωλήσεις νησιών, πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων σε διεθνείς επενδυτές.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.myroauctions.gr.