Άννα Βασιλειάδη: “Το μήνυμα που στέλνω μέσω των έργων μου είναι η έκφραση της αγάπης μου για τη μαγεία της φύσης και της μουσικής”

Η Gilda Frumkin είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης συνδιάζει γνώσεις θεωρητικές και πρακτικές και πάντα υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση στα μαθήματα της και την εύρεση του προσωπικού στιλ.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σας με βάση το θέμα της Έκθεσης «Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Το φετινό θέμα της ομαδικής έκθεσης της ομάδας με άφησε ελεύθερη να εκφραστώ. Χρώματα ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες από μνήμες  και όνειρα. Η μαγεία του φωτός και των χρωμάτων ξυπνάει συναισθήματα καθώς εκφράζονται μέσω της ζωγραφικής. Εικόνες συμβολίζουν την εσωτερική συναισθηματική κατάσταση που είχε, έχει ή θέλει να βιώσει κάθε άτομο. Μια δήλωση ψυχής χωρίς λόγια.

Γνωρίζετε την «Εικαστική Δημιουργία»; Έχετε συνεργαστεί ξανά με την Gilda Frumkin; Είμαι μέλος της ομάδας Εικαστική Δημιουργία από όταν δημιουργήθηκε. Η Gilda Frumkin είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης συνδιάζει  γνώσεις θεωρητικές και πρακτικές και πάντα υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση στα μαθήματα της και την εύρεση του προσωπικού στιλ. Είμαι πολύ τυχερή που είναι δασκάλα μου και μητέρα μου.

Με ποιο χρώμα ταυτίζεστε ως καλλιτέχνης; Ταυτίζομαι με όλα τα χρώματα και την μαγεία τους καθώς ισορροπούν στην εικόνα που δημιουργώ. Ένα παιχνίδι μέσω του φανταστικού και του ρεαλιστικού.

«Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Ποιο μήνυμα στέλνετε μέσα από τους πίνακές σας; Το μήνυμα που στέλνω μέσω των έργων μου είναι η έκφραση της αγάπης μου για την μαγεία της φύσης και της μουσικής.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Μελλοντικά θα συνεχίζω να δημιουργώ και να εκφράζομαι μέσω της ζωγραφικής, εξελίσσοντας τις γνώσεις μου, γνωρίζοντας καινούργιες τεχνικές και υλικά που μπορώ να χρησιμοποιήσω, με το δικό μου προσωπικό στιλ.

Bio: Η Άννα Βασιλειάδη είναι γεννημένη στην Αθήνα το 1979. Εικαστικός, εικαστική θεραπεύτρια και παιδαγωγός. Τα τελευταία χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα εικαστικών και δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά όλων των ηλικιών και σε ενήλικες κυρίως ΑΜΕΑ.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr