Άννα Βίσση «Είναι Αστείο»

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με τη μοναδική φωνή της και σε μία ιδιαίτερη και άκρως καλοκαιρινή ενορχήστρωση το «Είναι Αστείο», ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1993, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας και με την αστείρευτη ενέργειά της, αλλά και μία ενορχήστρωση με πρωταγωνιστή το τρομπόνι, το οποίο παίζει ο Αντώνης Ανδρέου, ένας από τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, έγινε no1 στο iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα και συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερης αισθητικής visualizer, με στοιχεία anime, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals. 

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που μοιράζεται μαζί μας η Άννα Βίσση από το δισκογραφικό της project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη. Προηγήθηκε το ντουέτο «Ξανά» με τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο έγινε αμέσως no1 στο iTunes chart και top trend στο YouTube, αποσπώντας παράλληλα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια από το κοινό.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να γιορτάσει με το κοινό τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, μέσα από δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες που έχουν γίνει sold out, στη Θεσσαλονίκη (απόψε, 10 Ιουλίου) και την Αθήνα (12 Ιουλίου), στις οποίες special guest θα είναι ο Νίκος Καρβέλας. Η κορύφωση θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Λάρνακα, στις 30 Σεπτεμβρίου, σε μία μεγάλη συναυλία – έκπληξη, με δωρεάν είσοδο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Επίσης, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση θα χαρίσει μία μοναδική βραδιά στο θέατρο Ηρώδου Αττικού, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Βρείτε το «Είναι Αστείο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/44Brxwl
iTunes/Apple Music: https://apple.co/44sKXDI
Deezer: https://bit.ly/44wis82

ENTER THE PANIK WORLD

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok

ARTISTS’ SOCIAL MEDIA
Instagram: https://www.instagram.com/annavissiofficial
Facebook: https://www.facebook.com/annavissilive
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@annavissiofficial
Web: https://www.annavissilive.com
Official Fan Club: www.fannatics.gr