Veritas: “Είμαστε ένα hard rock/metal συγκρότημα με κλασικό ήχο από τις κεντρο-δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ”

“Το Veritas-Threads of Fatality κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου 2020 παγκοσμίως μέσω της Amplified/Alliance Entertainment. Περιέχει 14 τραγούδια με κλασικό hard rock/metal ήχο και λίγο prog”

www.veritas.rocks 
www.veritas.rocks/epk
www.facebook.com/veritasmusickc
https://veritasrocks.bandcamp.com/album/veritas-ep

Καλώς ήρθατε στο Polismagazino.gr Παρουσιάστε το συγκρότημα με λίγα λόγια. Οι Veritas είναι ο Denny Anthony-φωνητικά, Greg Wenk-κιθάρα, Geno Alberico-μπάσο, Mark Zonder-studio ντραμς. Είμαστε ένα hard rock/metal συγκρότημα με κλασικό ήχο από τις κεντρο-δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

STARLIGHT LYRIC VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=DKnquuQpzbk

Πότε ξεκινήσατε ως συγκρότημα; Άρχισα να ψάχνω μέλη για το συγκρότημα που θα γίνονταν οι Veritas το 2012. Η τρέχουσα σύνθεση είναι σταθερή από το 2016 περίπου.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση; Πάντα με ενδιέφερε η μουσική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οι πρώτες αναμνήσεις μου είναι να ακούω τα 45άρια της μαμάς μου και να κάνω ότι παίζω μουσική.

Ποια είναι τα μέλη του συγκροτήματος;

Denny Anthony- φωνητικά

Greg Wenk- κιθάρες

Geno Alberico- μπάσο

Mark Zonder- studio ντραμς

Περίγραψέ μας την μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν καθοριστικές θετικές ή αρνητικές επιρροές σε αυτήν; Άρχισα να παίζω κιθάρα στα 15 μου και είχα πολλούς υπέροχους ανθρώπους γύρω μου να με διδάξουν και να με βοηθήσουν να ακολουθήσω τα ενδιαφέροντά μου. Οι κυριότερες θετικές επιρροές μου είναι οπωσδήποτε οι γονείς μου που με ενθαρρύνουν να κάνω αυτό που αγαπώ. Άλλοι άνθρωποι που με καθοδήγησαν σε αυτό με θετικό τρόπο είναι ο ξάδερφός μου ο Steve που είχε δισκάδικο και μου μάθαινε πάντα μπάντες και κιθαρίστες που πίστευε ότι θα ήθελα να ακούσω, και ένας εξαιρετικός δάσκαλος, ο Steve Schneider που με πίεζε και με προκαλούσε να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Τις περισσότερες αρνητικές εμπειρίες μου τις χρησιμοποίησα ως μάθημα για να μάθω, οπότε είναι και αυτές θετικές από αυτή την άποψη.

Σε «τρομάζει» η επιτυχία ή η αποτυχία; Κανένα από τα δύο. Ο πήχης της επιτυχίας πάντα μετακινείται. Μόλις πετύχεις έναν στόχο, περνάς στον επόμενο στόχο και οι αποτυχίες είναι απλώς ευκαιρίες από τις οποίες μαθαίνεις.

Πες μας λίγα λόγια για την τελευταία σας κυκλοφορία. Το Veritas-Threads of Fatality κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου 2020 παγκοσμίως μέσω της Amplified/Alliance Entertainment. Περιέχει 14 τραγούδια με κλασικό hard rock/metal ήχο και λίγο prog. Τα έχει πάει πραγματικά πολύ καλά. Λάβαμε εξαιρετικές κριτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις από όλο τον κόσμο, κάναμε έναν τρελό αριθμό συνεντεύξεων και βρεθήκαμε σε πολλά έντυπα μουσικά περιοδικά στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Το άλμπουμ συνιστάται στους λάτρεις των Fates Warning, Queensryche, και Crimson Glory μεταξύ άλλων.

Ποιος επιμελείται τους στίχους και τη μουσική; Αν ρωτάτε για το γράψιμο, όλοι γράφουμε μεμονωμένα τα μέρη μας. Τα τραγούδια σε αυτό το cd βασίζονται στα μέρη της κιθάρας και πάνω σε αυτά προστίθενται και όλα τα υπόλοιπα. Αν ρωτάτε για τον μηχανικό ήχου μας, το όνομά του είναι Daryl Bolicek και είναι από τα Wild Horse Recording στη Μινεσότα. Κάνει καταπληκτική δουλειά.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας μουσικά σχέδια; Αυτήν τη στιγμή γράφουμε και ηχογραφούμε το επόμενο cd μας και ψάχνουμε για μια δισκογραφική εταιρεία με εξαιρετικό τμήμα μάρκετινγκ για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε. Επίσης, συνεχίζουμε την προώθηση του Threads of Fatality cd μας. Ευχαριστούμε πολύ. 

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion