Huawei: Ένα χρόνο με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Huawei πραγματοποίησε την 17η ετήσια Global Analyst συνάντηση στην Σενζέν, της Κίνας. Στην εκδήλωση, συμμετείχαν πάνω από 2.000 αναλυτές, διαμορφωτές της κοινής γνώμης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, του Διαδικτύου και του χρηματοοικονομικού τομέα. Συζήτησαν από κοινού πώς μπορεί η βιομηχανία να συνεργαστεί για να ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές, να επιτευχθούν επωφελή για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αποτελέσματα και να επιταχυνθεί η άφιξη του ευφυούς κόσμου.

Ο Guo Ping, ο Rotating Chairman της Huawei, στην 17η ετήσια συνάντηση Global Analyst
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Rotating Chairman της Huawei, Guo Ping, αναφέρθηκε στα επιχειρηματικά αποτελέσματα της Huawei το προηγούμενο έτος και ανέφερε: «Τον τελευταίο χρόνο, πολλές τεχνολογίες δεν ήταν διαθέσιμες σε εμάς. Παρόλα αυτά, η Huawei κατάφερε να επιβιώσει και προσπαθεί να προχωρήσει».
Η Huawei έχει αναπτύξει εδώ και καιρό ενεργή συμβολή στη βιομηχανία Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Από τότε που ιδρύθηκε, η Huawei έχει δεσμευτεί να φέρει τον ψηφιακό κόσμο σε περισσότερους

ανθρώπους, σπίτια και οργανισμούς, προκειμένου να προχωρήσει ο κόσμος μπροστά. Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια, η Huawei έχει αναπτύξει περισσότερα από 1.500 δίκτυα σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές, εξυπηρετώντας πάνω από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Παρέχουμε επίσης έξυπνες συσκευές σε 600 εκατομμύρια καταναλωτές. Οι αμερικανικές ενέργειες εναντίον της Huawei όχι μόνο θα βλάψουν την Huawei, αλλά και θα βλάψουν πελάτες και καταναλωτές που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Huawei.
Η υποδομή Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) είναι το θεμέλιο του «ευφυούς κόσμου». Εως το 2025, η ψηφιακή οικονομία θα αντιπροσωπεύει μια βιομηχανία αξίας περίπου 23 τρις Δολ ΗΠΑ. Οι προοπτικές της βιομηχανίας ΤΠΕ είναι ακόμη μεγαλύτερες. Ευρισκόμενοι στο κέντρο του «ευφυούς κόσμου» προβλέπουμε ότι οι ευκαιρίες είναι μεγαλύτερες από τις προκλήσεις της βιομηχανίας ΤΠΕ.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η Huawei θα συνεχίσει να επενδύει και να καινοτομεί σε τρεις βασικούς τομείς: στη συνδεσιμότητα, στο computing και στις έξυπνες συσκευές. Θα εργασθούμε μαζί με πελάτες, εταίρους, οργανισμούς προτύπων και όλους τους υπόλοιπους σημαντικούς παράγοντες της βιομηχανίας, σε τομείς όπως το supply chain, τα πρότυπα, την ανάδειξη και καλλιέργεια ταλέντων και δεξιοτήτων, ώστε να ενισχύσουμε την ανοιχτή συνεργασία, την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας και την από κοινού διερεύνηση του μέλλοντος.
Ο Guo Ping δήλωσε, «Σήμερα ο κόσμος είναι ένα ολοκληρωμένο συνεργατικό σύστημα. Η τάση της παγκοσμιοποίησης ίσως δεν πρέπει και μάλλον δεν θα αναστραφεί. Οι επιμέρους προδιαγραφές και συστήματα προμηθειών δεν είναι προς όφελος κανενός, ενώ ο περαιτέρω κατακερματισμός τους θα έχει σοβαρή επίδραση στο σύνολο της βιομηχανίας. Η βιομηχανία στο σύνολο της, πρέπει να συνεργασθεί για να ενισχύσει τη προστασία του IPR, να διαφυλάξει τον έντιμο ανταγωνισμό, να προστατεύσει τα ενοποιημένα παγκόσμια πρότυπα και να προωθήσει μια παγκόσμια συνεργατική εφοδιαστική αλυσίδα».

Το 1ο Huawei Global Analyst Summit διεξήχθη το 2004, και από τότε διεξάγεται ανελλιπώς κάθε χρόνο. Εφέτος διεξάγεται από τις 18-20 Μαΐου με μια σειρά παράλληλων ενοτήτων. Το παρακολουθούν ειδικοί της βιομηχανίας από όλο το κόσμο, που συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για τη βιομηχανία, τις τεχνολογικές τάσεις και τις παγκόσμιες συνεργασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.huawei.com/en/press-events/events/has2020
—Ends—

Σχετικά με τον Όμιλο Huawei
Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.
Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων.

Παγκοσμίως, οι 180.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. H Huawei Ιδρύθηκε το 1987, είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία ανήκει πλήρως στους υπαλλήλους της.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το 1/2 σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και τα 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού. Οι συσκευές της Huawei -τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

http://www.linkedin.com/company/Huawei
http://www.twitter.com/Huawei
http://www.facebook.com/Huawei
http://www.youtube.com/Huawei