Φυσική πολυτέλεια & ομορφιά από τη Glow Era

Νέα Ελληνικά καλλυντικά προσώπου με φυσική σύσταση, προηγμένες φόρμουλες και πολλαπλή δράση.

Η εταιρεία Glow Era δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μία νέα εποχή λάμψης, ομορφιάς και πολυτέλειας, σε όσους θέλουν να κάνουν το χρόνο σύμμαχο, απολαμβάνοντας καθημερινά μία αναγεννητική εμπειρία περιποίησης. Τα φυσικά καλλυντικά της εταιρείας,  προσεγγίζουν ολιστικά την ομορφιά και συνδυάζουν τη βαθιά μελέτη και γνώση της φύσης με τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας.

 

Η Glow Era συστήνεται στο κοινό της μέσα από δύο ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για το πρόσωπο, με 100% βιολογικό χυμό αλόη βέρα και με έκκριμα σαλιγκαριού Helix Aspersa αντίστοιχα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας μέσα από τις προηγμένες συνθέσεις πολύτιμων συστατικών με τη δύναμη της φύσης.

Περιλαμβάνει προϊόντα πλούσια σε κερί μέλισσας, μοριακό σύμπλοκο ατελοκολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, φυσικές πρώτες ύλες, εκχυλίσματα βοτάνων και καρπών, φυτικά έλαια και συστατικά της Μεσογειακής χλωρίδας, βιταμίνες, μέταλλα, φυσικούς πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνες και αμινοξέα, τα πέντε διαφορετικά προϊόντα της σειράς με βιολογική αλόη βέρα και με έκκριμα σαλιγκαριού αντίστοιχα, κάνουν το δέρμα να λάμπει! Η προηγμένη σύνθεσή τους δρα σε βάθος και προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου, πρωτεϊνών και υαλουρονικού οξέος και βελτιώνοντας την πυκνότητα, την υφή και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης.

Από τη γκάμα προϊόντων Glow Era δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μάσκες καθαρισμού, αποτοξίνωσης και βαθιάς φροντίδας με πράσινη άργιλο και ενεργό άνθρακα, υαλουρονικό οξύ, σύμπλεγμα ατεκολλαγόνου, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και φυκιών, οι οποίες ενισχύουν την κυτταρική ανάπτυξη, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό, απαλό και αναζωογονημένο. Οι μάσκες Glow Era αποτελούν το πρώτο βήμα για μία φυσικά λαμπερή, νεανική και υγιή επιδερμίδα!

 

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι Ελληνικά και δημιουργήθηκαν με βάση επιστημονικές μελέτες πάνω στα πιο ισχυρά βιολογικά καλλυντικά της φύσης από άποψη φυτοχημείας και μοριακής δύναμης. Παρασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές και περιέχουν αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες από 98,2% έως 98,7%.

Τα συστατικά των προϊόντων είναι χωρίς παραβένες, σιλικόνη, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, φθαλικούς εστέρες και άλλα τοξικά συστατικά που προκαλούν αλλεργίες, ερεθισμούς ή επιβαρύνουν το περιβάλλον. Κάθε φόρμουλα έχει υψηλή αναπλαστική αξία και αναζωογονητική δράση.

Η διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας της Glow Era πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Idees creative marketing, η οποία ανέλαβε και τη δημιουργία του e-shop της εταιρείας. Διαχειρίζεται επίσης με επιτυχία τα Social Media της εταιρίας.


Για πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και τις πλατφόρμες των social media: Facebook και Instagram.

Μπορείτε να αποκτήστε, γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα Glow Era μέσω του e-shop της εταιρείας. Μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε από τις κορυφαίες προσφορές γνωριμίας.


Σχετικά με την Glow Era

Η Glow Era δραστηριοποιείται στον χώρο της φυσικής κοσμετολογίας από το 2019. Είναι μία νέα εταιρεία και αποστολή της είναι να προσφέρει σύγχρονα καλλυντικά προηγμένης σύνθεσης από φυσικές πρώτες ύλες, σε κάθε γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και επιλέγει φυσική ομορφιά και περιποίηση με αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της Glow Era παρασκευάζονται στην Ελλάδα, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα. Τα γραφεία της εταιρείας και οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.