4η  Art  Thessaloniki  International  Contemporary  Art  Fair  21-24 /11/ 2019

Για το 2019 η 4η Art Thessaloniki Fair,  εκτός από τις αίθουσες τέχνης που θα συμμετέχουν και τον καθιερωμένο θεσμό του τιμώμενου καλλιτέχνη, θα εμπλουτισθεί με ένα εκτενές παράλληλο πρόγραμμα,  που περιλαμβάνει εκθέσεις σημαντικών συλλογών συλλεκτών, projects, ομιλίες,  μουσικά δρώμενα.

Ο βασικός τιμώμενος καλλιτέχνης της 4ηςArt Thessaloniki Fair είναι ο Nicos Baikas.
Ambassador και  τιμώμενος καλλιτέχνης  για την 4η  Art – Thessaloniki Fair είναι ο  Billy Zane.
Ο Billy Zane γεννήθηκε το 1966 στο Σικάγο από Έλληνες προγόνους. Σπούδασε στο Harand Camp of the Theater Arts στο Elkhart Lake, Wisconsin. Σε πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη του όχι μόνο για την υποκριτική αλλά και για την ζωγραφική  που συνεχίζει παρουσιάζοντας δουλειά του σε γκαλερί στο L.A . Έχει παίξει σε διάσημες ταινίες όπως στο Back to the future (1985) και στον Τιτανικό (1997). Έχει δική του εταιρία παραγωγής ταινιών και θα είναι παραγωγός  στην ταινία  “Waltzing With Brando” στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.
Η 4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair (21-24/11/2019) στοχεύει σε:

   Περισσότερους από 15000 επισκέπτες  φιλότεχνους.

   Συμμετοχή περισσοτέρων από 35 Γκαλερί.

   Πραγματοποίηση 30 Παράλληλων  Projects.

   Προβολή Εκθέσεων σημαντικών συλλογών.

Η διοργάνωση διαθέτει VIP Lounge, Press Office, Art Shop, Χώρους Εστίασης, Αίθουσα Διαλέξεων και Προβολών, Δωρεάν Παρκινγκ, Free Wifi και 24ωρη φύλαξη.
Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και εκθέσεων θα ανακοινώνεται σταδιακά.
Επισκεφτείτε το site www.art-thessaloniki.gr για να δείτε βίντεο και στιγμιότυπα από την Έκθεση και για να ενημερώνεστε  για τα κάθε νέο  του προγράμματος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Παντελής Τσάτσης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Τ: +30 6946 907 708
E-mail: [email protected]