Το VV Conscious Swimwear εξελίχθηκε σε VV Conscious Collections

Ένα Ελληνικό brand με μοναδικά, κομψά και βιώσιμα προϊόντα

Conscious prints εμπνευσμένα από τη φύση. Conscious υφάσματα που αποκτήθηκαν από τη φύση.

Το VV Conscious Collections, χρησιμοποιεί βιώσιμα υφάσματα, κατασκευασμένα από πλαστικά μπουκάλια και δίχτυα που ανακτώνται από το περιβάλλον, καθαρίζοντας τα νερά μας και προστατεύοντας τον πλανήτη μας. Είναι από τις πρώτες Ελληνικές εταιρείες που ξεκίνησαν το έργο αυτό, ακολουθώντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και έχει καταφέρει να πουλάει τα προϊόντα της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

To VV Conscious Collections έχει μια ξεχωριστή οικολογική ταυτότητα, γιατί εκτός από τις βιώσιμες πρώτες ύλες, τα εμπριμέ σχέδια πάνω στα προϊόντα τους είναι και αυτά με οικολογική θεματική.

Η Valentina Vasilatou η σχεδιάστρια, δημιουργεί δικά της animal prints, εμπνευσμένα από μοναδικά πλάσματα, για να τα γνωρίσει το κοινό της φορώντας τα. Μέσα από την minimal & chic αισθητική της και τις δημιουργικές της ικανότητες, που απέκτησε στο Λονδίνο σπουδάζοντας στο Central Saint Martins, η Βαλεντίνα προτείνει νέα animal prints στον κόσμο της μόδας.

Ίδρυσε την εταιρεία το 2021 και κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με το όνομα Ávyssos, την απέραντη θάλασσα, εξερευνώντας την ζωή στους βυθούς των θαλασσών μας. Η κολεξιόν αναγνωρίστηκε από πολλά σημαντικά περιοδικά μόδας στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό, όπως το βρετανικό περιοδικό “The Tattler”. Το brand, από την πρώτη κιόλας συλλογή του, προχώρησε σε συνεργασίες με σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταξιδεύοντας μέχρι το Ντουμπάι και την Αυστραλία. Το 2022 παρουσίασε την κολεξιόν της στο Athens Xclusive Designers Week, και άνοιξε και το πρώτο της Pop-Up κατάστημα στην Ακαδημίας, ενώ το 2023 εξελίχθηκε σε Conscious Collections, με συμπληρωματικά προϊόντα.

Για αυτή την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η εταιρεία λάνσαρε μια συλλογή με το όνομα Horízon; το μαγικό σημείο όπου ο Ουρανός συναντά τη Θάλασσα, παρουσιάζοντας πλάσματα στα οποία ο ορίζοντας είναι σημαντικός για την επιβίωσή τους. Θα βρείτε προϊόντα από Swimwear, Resortwear, Casualwear & Athleisure. Τα περισσότερα μαγιό είναι μετατρέψιμα με πολλούς τρόπους φορέματος και στυλ, έτσι ώστε να προσφέρουν διαφορετικές εμφανίσεις. Η χρωματική παλέτα ποικίλλει από ζωηρούς έως παστέλ τόνους, γιατί όλα αυτά τα χρώματα μπορεί κανείς να τα βρει παρατηρώντας τον Ορίζοντα.

Αυτή τη σεζόν η σχεδιάστρια λάνσαρε επίσης την πρώτη της σειρά ανδρικών μαγιό, που ζητήθηκε από πολλούς πελάτες από την πρώτη κιόλας χρονιά. Η ανδρική σειρά διατίθεται τόσο σε έτοιμα ρούχα όσο και σε κατά παραγγελία, σε οποιαδήποτε από τα εμπριμέ σχέδια τους.

Η συλλογή Horízon προωθεί έναν ιδανικό «Ολιστικό Συνειδητό Τρόπο Ζωής» όπου μπορεί κανείς να τον καταφέρει αγοράζοντας προϊόντα από την VV Conscious Collections.
Για να μπορεί να τα αποκτήσει όποιος επιθυμεί, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δικό της μοντέλο εκπτώσεων, τα Conscious Discounts. Τα Conscious Discounts έχουν επίκεντρο τον πελάτη, για να αποκτήσει τα προϊόντα πιο οικονομικά, αλλά και να συμβάλλει σε κάποια από τις οικολογικές δράσεις της εταιρείας.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου, αυτές οι εκπτώσεις θα μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο και να φτάνουν μέχρι και 50%, καθώς τις προσφέρουν Combined! Τα Combined Conscious Discounts, είναι εκπτώσεις που μπορούν να γίνουν συμπληρωματικά η μια πάνω στην άλλη, και έτσι ο καθένας μπορεί να φτάσει το ποσό έκπτωσης που επιθυμεί.

Τα Combined Conscious Discounts είναι εδώ για ένα Conscious καλοκαίρι για όλους.

Επισκεφθείτε το στούντιο της VV Conscious Collections στο Κολωνάκι, για να δοκιμάσετε τα προϊόντα και να σας καθοδηγήσει η ομάδα και η σχεδιάστρια στις καλύτερες επιλογές εσάς, αλλιώς επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί τους και μέσω τις ιστοσελίδας πραγματοποιήστε τις αγορές σας.