Το Heavy rock συγκρότημα Cascavell κυκλοφορεί το νέο single “Bluehouse Terror”

Οι Cascavell παρουσιάζουν το νέο τους single “Bluehouse Terror” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το «Bluehouse Terror» ηχογραφήθηκε στη Βραζιλία, τον Μάρτιο του 2023 και είχε τη συνεργασία του Heitor Purcino και του Nacle Nabak στη μουσική παραγωγή.

“Αυτά είναι τα ονόματα που βοηθούν πολύ στο κομμάτι της παραγωγής, το να γράφεις τραγούδια είναι πάντα μια βόλτα για τους 4 μας, αλλά το να έχεις κάποιον που είναι πιο προσγειωμένος στο πώς εκτελούμε τα πάντα είναι πολύ χρήσιμο. Ο Heitor και ο Nacle είναι παλιοί φίλοι το δικό μας και το να μένουμε σε ένα χαλαρό και οικείο περιβάλλον για να μπορούμε να παράγουμε τα πάντα χωρίς άγχος είναι ένα πολύ βασικό σημείο για εμάς». – αναφέρει το συγκρότημα.

“Ο τύπος μπαίνει στο μπαρ, πηγαίνει να χορέψει με μια κοπέλα και ανακαλύπτει ότι είναι βαμπίρ. Οι στίχοι που γράφουμε έχουν πάντα ένα πολύ συγκεκριμένο νόημα για ένα ή περισσότερα μέλη, αλλά το ωραίο μέρος της διαδικασίας είναι να μπορείς να φτιάξεις έτσι ώστε ο καθένας να κάνει διαφορετική ερμηνεία αυτού που βιώνει αυτή τη στιγμή. Όλα είναι 100% μεταφορικά». – Κασκαβέλ.

Ο Cascavell φέρνει επιρροές από μπάντες όπως? Aerosmith, Elton John και Motley Crue, με περισσότερη δυναμική των 70s και με έναν υπαινιγμό που πηγαίνει από Aerosmith, Guns n Roses μέχρι Mark Ronson. Ακολουθώντας αυτό το σκεπτικό, το συγκρότημα ηχογράφησε τα όργανα και τα φωνητικά με εξοπλισμό από τη δεκαετία του ’70/80. Το συγκρότημα σχηματίζεται από τους Johnny Wizzard (κιθάρες), Lizz Kick (τύμπανα), Yago (φωνητικά) και Billy Temper (μπάσο και πλήκτρα).