Το Athénée στα κορυφαία εστιατόρια του MICHELIN Guide

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εμβληματικό Athénée βρίσκεται στις προτάσεις του περίφημου Οδηγού MICHELIN με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Ο MICHELIN Guide, με αυστηρά κριτήρια και θέλοντας να καλλιεργεί διαχρονικά την κουλτούρα του καλού φαγητού, επέλεξε να προτείνει στο κοινό του το εστιατόριο που είναι συνώνυμο εδώ και χρόνια με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην εστίαση.

Τα ηνία της κουζίνας του hot spot της πρωτεύουσας κρατάει πάντα ο βραβευμένος executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας με την έμπειρη ομάδα του. Διαχρονικές γεύσεις, πρώτης ποιότητας υλικά, νέες προτάσεις αλλά και ποικιλία στις επιλογές, είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά της γαστρονομικής εμπειρίας στο Athénée. Ο Όμιλος Πανά είναι εξάλλου από τους πρώτους που ενέταξαν την βιωσιμότητα στη φιλοσοφία τους καθώς στις κουζίνες των εστιατορίων του χρησιμοποιούνται υλικά που παράγονται στους κήπους λαχανικών και στα μποστάνια του Ομίλου.    

Το 2022 είναι μια χρονιά ορόσημο καθώς τα 32 χρόνια παρουσίας της Panas Group στον τομέα της εστίασης και το fine dining αποτυπώνονται σε αυτή την τιμητική διάκριση αλλά και στην σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού.