Σε μουσικό «πυρετό» η Τίνα Μελά: Τι ετοιμάζει με την G Music

Δυναμική επιστροφή, στα μουσικά δρώμενα, που θα συζητηθεί, ετοιμάζει η Τίνα Μελά. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, έχοντας στο πλευρό της, εδώ και χρόνια, την δισκογραφική της εταιρία G MUSIC, μαζί με τον παραγωγό της, αλλά και την ομάδα τους, έχουν ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι, που θα αποτελέσει, μουσική πρόταση-έκπληξη.

Παράλληλα, η Τίνα Μελά, βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων, για νυχτερινές εμφανίσεις, τόσο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που θα συζητηθούν.

Αν και το τελευταίο διάστημα απείχε, από τα φώτα της δημοσιότητας, ο λόγος είναι, ότι περνούσε πολλές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης, και ούσα πλήρως αφοσιωμένη σε μαθήματα φωνητικής και κίνησης, αλλά και στη δουλειά της, γενικότερα, μαζί με την εταιρία της, την G MUSIC, μελετούσαν, και οργάνωναν, προσεκτικά και με στρατηγική, τα επόμενα, μουσικά τους βήματα.

Και τώρα που είναι όλα έτοιμα, και είμαστε στην τελική ευθεία της υλοποίησής τους, αλλά και να την απολαύσουμε σύντομα , σε ένα νέο τραγούδι, που θα αγαπηθεί, όπως και το «Στο Φινάλε», το «Με καίει ο έρωτάς σου», αλλά και το «Μόνο για σένα», η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με την μοναδική σκηνική παρουσία, φωτογραφήθηκε, από τον Vasileio F, για τις ανάγκες του cover του νέου της τραγουδιού, αλλά και για τις αφίσες των εμφανίσεών της.

Φυσικά και το φωτογραφικό αποτέλεσμα, είναι εκρηκτικό, με την Τίνα αποτελεί το σημείο «G», των θαυμαστών της!