Πακέτα «ΑΓΑΠΗΣ – ΕΛΠΙΔΑΣ» από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στον Δήμο Κηφισιάς

Μία ανοιχτή αγκαλιά ελπίδας και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (άποροι) προσέφερε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στον Δήμο Κηφισιάς.

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ήρθε στο συγκρότημα Εργατικών Πολυκατοικιών για να είναι παρούσα στη θεσμική παράδοση των 500 χριστουγεννιάτικων πακέτων ελπίδας, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Τα πακέτα παρέλαβαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας  Νίνα (Ασπασία) Βλάχου.

Τη σημαντική αυτή προσφορά αγάπης συνόδευσαν τα ζεστά λόγια καρδιάς της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμές χριστουγεννιάτικες ευχές της στους αποδέκτες των πακέτων:

«Για τα φετινά Χριστούγεννα θα ήθελα να ευχηθώ Υγεία και αγάπη που είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μας. Και πάνω από όλα αγάπη για τον διπλανό μας.  Για εκείνον που υποφέρει.  Να γίνουμε όλοι τη χρονιά που έρχεται λίγο καλύτεροι, να ανοίξουμε την αγκαλιά και την καρδιά μας και να προσφέρουμε.  Αυτό άλλωστε είναι και το μάθημα της πανδημίας, της σκληρής αυτής δοκιμασίας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.  Πως μόνο μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη, πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια πολλά σε όλους.»

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη των οικονομικά ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας.

 «Το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και στο κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Ευχαριστώ για την πολύτιμη και  διαχρονική προσφορά. Καθένας από εμάς πρέπει να προσπαθήσει αυτές τις Άγιες Ημέρες να αγαπήσει περισσότερο τον πλησίον του. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες με υγεία και αγάπη.»

Η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου η οποία συντονίζει αυτή τη δομή επί 15 έτη, εξήρε το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μαριάννα της «Ελπίδας» είναι από μόνη της ένας ολόκληρος κόσμος αλληλεγγύης, αγάπης  και ελπίδας. Όπου βρίσκεται προβάλλει το μεγάλο, το ωραίο και το αληθινό. Με την προσφορά της δίνει την ευκαιρία στους μη έχοντες να βάλουν ένα ακόμη μπουκέτο καλοσύνης στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.»

Τα 500 πακέτα αγάπης  διατίθενται σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και παρουσία του μέλους της Κοινωνικής Μέριμνας και Προέδρου του Συλλόγου Εργατικών Πολυκατοικιών  κας Βάσως Κολοβού, της γραμματέως της Αντιδημάρχου Έφης Κολέκα και της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορονοϊό.