Σάκης Ρουβάς «Στα Καλύτερά Μου»

Το ολοκαίνουργιο album του Σάκη Ρουβά με την υπογραφή του Φοίβου μόλις κυκλοφόρησε και ακούγεται μόνο δυνατά!

11 χρόνια μετά την τελευταία ολοκληρωμένη και άκρως επιτυχημένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Παράφορα», ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς συναντάει τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο και μαζί δημιουργούν το «Στα Καλύτερά Μου», μια εκρηκτική μουσική σύμπραξη με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια, έτοιμα να κατακτήσουν τα charts και να κάνουν το κοινό να «σπάσει» το replay button. 

Ο τίτλος του album δεν είναι τυχαίος. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι κυριολεκτικά «Στα Καλύτερά Του», πιο ώριμος και δημιουργικός από ποτέ, με ήχους που ξεχωρίζουν από το πρώτο άκουσμα, αγγίζουν την ψυχή και ξεσηκώνουν κάθε κύτταρο του σώματός μας.

Το «Στα Καλύτερά Μου» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 επιτυχίες, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά και αγαπημένα «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά». Ακόμα, θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας με τα pop anthems «Στα Καλύτερά Μου» & «Ασπιρίνη», θα χορέψετε με τη «Σοκολάτα», θα συγκινηθείτε με μοναδικές μπαλάντες όπως τα «Άσπρο T-Shirt» & «Παυσίπονα» και θα ταξιδέψετε με τις μελωδίες των «Υπέροχη Ζωή», «Γυμνοί Στη Βροχή» & «Άλυτη Εξίσωση».

«Στα Καλύτερά Μου»

Μουσική & Στίχοι: Φοίβος

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος του Σάκη Ρουβά είναι γεγονός, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμος και σε φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα δίσκων στην Ελλάδα.

Ακούστε το official audio teaser του album:

https://www.youtube.com/watch?v=iHHAAQeq47k

Βρείτε το album εδώ:

https://sakisrouvas.lnk.to/StaKaliteraMouPR

Tracklist:

  1. Στα Καλύτερά Μου
  2. Άσπρο T-Shirt
  3. Πάρε Με Αγκαλιά
  4. Υπέροχη Ζωή
  5. Σοκολάτα
  6. Ασπιρίνη
  7. Παυσίπονα
  8. Γυμνοί Στη Βροχή
  9. Άλυτη Εξίσωση
  10. Υπεράνθρωπος

#FollowSakis on social media:

Facebook: https://www.facebook.com/SakisRouvasOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/sakisrouvas

Twitter: https://www.twitter.com/sakisrouvas

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0VuyN0xzSqykiDB2MxihTe