Πρόγραμμα παραστάσεων του Φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής

Η διοργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές ανακοινώνει τις παραστάσεις που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής από τις 16 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2022.

Το φεστιβάλ γεννήθηκε από την πίστη μας πως το θέατρο, για τους ανθρώπους του, είναι σμίξιμο. Η εποχή μας αποξένωσε και απομόνωσε τους ανθρώπους του θεάτρου. Το φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές είναι μια αφορμή να σμίξουμε και πάλι, να μιλήσουμε για το θέατρο, να παίξουμε θέατρο και να δείξουμε τη δουλειά μας, μα πάνω απ’ όλα να εκφραστούμε, να εκφράσουμε τις στιγμές των ανθρώπων, γιατί αυτές και μόνο αυτές «γεννάνε» κάθε θεατρική πράξη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πολυσυλλεκτικό και συμπεριλαμβάνει διαφορετικά είδη θεάτρου. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι πως θα συμμετέχουν ομάδες και καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, από τον Βόλο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο, τη Ρόδο και φυσικά την Αθήνα.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής (Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμεικός, στάση μετρό: Κεραμεικός) Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3425637 – Τιμή εισόδου: 6 € (γενική είσοδος).

*Η σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook

*Η σελίδα Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής στο Facebook