Οι δράσεις της «ΣΤΟΡΓΗΣ» το Δεκέμβριο του 2019

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» τη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου συμμετείχε στο κατά γενική ομολογία επιτυχημένο CHRISTMAS FREE FANTASY DAY των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Οι γονείς των παιδιών προμηθεύτηκαν με πολλή αγάπη τα δωράκια τους, για τα φετινά Χριστούγεννα με τη σκέψη τους σε όσους δίνουν τη μάχη στον αγώνα της ζωής τους.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Anatolia College. φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ» προμηθεύτηκαν τα δώρα τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του Ξενώνα της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Χαρούμενες Γιορτές στον Ξενώνα της «ΣΤΟΡΓΗΣ» με τον ΠΑΟΚ και το “Δέντρο Ζωής”. Τους δύο αγαπημένους Ποδοσφαιριστές των παιδιών από τον ΠΑΟΚ, Εσίτι και Ίνγκασον, εκπροσώπους του ΠΑΟΚ ACTION και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας “Kύκλος Ζωής“ του Κοινωνικού Συλλόγου “Δέντρο Ζωής” υποδέχτηκαν με χαρά η κυρία Τίμη Μπακατσέλου Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗΣ» και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 16/12/2019.

Μέσα στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο «μεγάλο σπίτι τους», όπως αποκαλούν τον Ξενώνα τα παιδιά και οι γονείς τους, ταξίδεψαν σε μαγικά μονοπάτια γεμάτα γλυκές νότες, χρώματα του «ανέμου», από τη Θεατρική Ομάδα «Κύκλος Ζωής» με τα ξωτικά, τις νεράιδες, το τζάκι και τον Άγιο Βασίλη φορτωμένο με δώρα και γαλακτομικά προϊόντα, δωρεά από την εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ, γλυκίσματα από την ΙΟΝ, λαχταριστές λιχουδιές και κεράσματα δωρεά από τα catering της εταιρείας ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α&Θ / Ο.Ε. Η εταιρεία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε / ΜΟΡΡΙΣ» δώρισε επίσης για την καθημερινότητά τους, ένα πλυντήριο ρούχων τελευταίας τεχνολογίας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗΣ» κυρία Τίμη Μπακατσέλου ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία και προσφορά τους, όλους τους Χορηγούς – Φίλους και τους Εθελοντές, οι οποίοι στηρίζουν το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ».