Ο Όμιλος HHG, στέκεται δίπλα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα»

Ο κ. Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», η κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Νοσοκομείου. Από την Εμπορική Διεύθυνση του Ομίλου HHG η κα. Σ. Γκιώνη, η κα. Σ. Σπυρίδη και ο κ. Γιώργος Ντάβλας.

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, επιδιώκει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στον άνθρωπο, υλοποιώντας δράσεις με ουσιαστικό θετικό κοινωνικό πρόσημο που αφήνουν ένα βαθύ, θετικό αποτύπωμα.

Με γνώμονα τη στήριξη και τη φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG, (ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ, METROPOLITAN GENERAL, CRETA INTERCLINIC, ΛΗΤΩ), προχώρησαν στην οικονομική ενίσχυση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ».

Το επιτελείο του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και συνεχάρη την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξαν ευχές, ενόψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς.