Ο Τάσος Πέτσας στο #1 του αμερικανικού περιοδικού Billboard με το νέο του τραγούδι «Give High Love»

Ο Έλληνας δημιουργός της ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a. Tasos P.) κυκλοφόρησε στις 29/10 το νέο του single με τίτλο «Give High Love».

Ένα χορευτικό garage house τραγούδι που συνοδεύεται από έναν εθιστικό συνδυασμό drums & bass και πνευστών, τραγούδι που θα περιέχεται στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «The Libra Sessions», που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο τόσο ψηφιακά όσο και σε συλλεκτικό vinyl CD από την δισκογραφική εταιρεία FM Records.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το «Give High Love» ανέβηκε στην 1η θέση του εβδομαδιαίου αμερικανικού περιοδικού Billboard. Θέση που καταχωρείται και διεθνώς σε όλες τις επίσημες ξένες λίστες μουσικών επιτυχιών.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Τάσος Πέτσας ανεβαίνει στο #1 του Billboard. Την πρώτη είχε ανεβεί τον Απρίλιο του 2015 με το πρώτο του τραγούδι «Mother of mine (Anna)», που το είχε αφιερώσει στη μητέρα του Άννα που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Ακολούθησαν άλλα τέσσερα τραγούδια που έφθασαν κοντά στην κορυφή αλλά δεν κατάφεραν να ανεβούν στην 1η θέση. Αυτά ήταν τα «Anna» (2016), «Voices (Istimpei)» (2017), «Bliss» (2018) και «Tokyo Boy» (2019) που έφθασαν μέχρι τη 2η θέση.

Πηγή

https://www.billboard.com/charts/greece-digital-song-sales

Ακούστε το τραγούδι στο παρακάτω link
https://www.youtube.com/watch?v=lzOO9fWDxzA