Ο Πάνος Πατέλλης μιλάει ανοιχτά για διάφορα θέματα και μας αποκαλύπτει τα νέα του καλλιτεχνικά σχέδια

Ο Πάνος Πατέλλης σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μίλησε για τον εαυτό του, τα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια για το παρόν αλλά και το άμεσο μέλλον… 

Συγκεκριμένα μάς είπε ότι μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου 6 μηνών στο οποίο ο ίδιος είναι εκτός Live εμφανίσεων σε μαγαζιά κέντρα διασκέδασης και γενικά διαφόρων event, τα πράγματα δεν πάνε δυστυχώς όπως θα ήθελε και πώς αυτό που συμβαίνει τον στεναχωρεί ψυχολογικά και υπάρχουν στιγμές που ακόμα και η ίδια του η διάθεση επηρεάζεται αρκετά από αυτό.

Παρόλα αυτά γνωρίζει πως αυτό  που του συμβαίνει δεν είναι τόσο τραγικό στην πραγματικότητα διότι το περνάνε επίσης  πολλοί συναδελφοί του και καλλιτέχνες στο χώρο για αυτό και από την πλευρά του  πιστεύει όσο θετικά μπορεί  στα καλύτερα που έρχονται το βλέπει ως μια ευκαιρία να ξεκουραστεί να χαλαρώσει και να “φορτίσει τις μπαταρίες” του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός όσο γίνεται για να οργανωθεί και να εξελιχθεί προσωπικά ώστε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, να επιστρέψει ανανεωμένος και να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον κόσμο όταν έρθει η στιγμή και βρεθούν πάλι κάπου όλοι μαζί. 

Τέλος μας μιλάει για τα μελλοντικά του σχέδια και πως θα κάνει μία τεράστια προσπάθεια και κίνηση μέχρι να βγεί αυτός ο χρόνος με ένα καινούργιο κομμάτι το οποίο ίσως είναι με ανάλογο βίντεο κλιπ γιατί από το τελευταίο του κομμάτι με τίτλο “Τώρα είμαι ευτυχισμένος” στο οποίο υπογράφει στίχους ο ίδιος έχουν περάσει σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια.

Δισκογραφικά θα είναι το τρίτο του τραγούδι το οποίο μάς δήλωσε κατά πάσα πιθανότητα ότι θα είναι μία όμορφη, δυναμική και ταυτόχρονα καψούρικη μπαλάντα στην οποία θα επενδύσει με όλη του την ψυχή και την καρδιά του μέσα από μία ποιοτική  μουσική επαγγελματική παραγωγή και ενορχήστρωση με αξιοπρεπές και αξιοσέβαστο αποτέλεσμα τόσο για το ίδιο αλλά και για τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει στην πορεία του και είναι στο δίπλα  του αυτά τα χρόνια. 

Ο Πάνος ευχαρίστησε το polismagazino και συγκεκριμένα τον κ. Μιχαήλ Γωνιωτάκη για την στήριξη και την συνεργασία που έχουν και κλείνοντας μας είπε ότι είναι ένα πάρα  πολύ καλό site με υψηλό  επίπεδο ενημέρωσης επαγγελματικό χαρακτήρα και με διάφορα θέματα για όλον τον κόσμο. 

Η συνταγή για το νέο του τραγούδι έχει αρχίσει να “ζυμώνεται” σιγά σιγά για αυτό κι εμείς εδώ στο polismagazino του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!